Catastrofă în portul Midia. O navă încărcată cu peste 14.000 de oi s-a scufundat VIDEO

Un adevărat masacru a avut loc duminică, în portul Midia Năvodari. Un vapor pe care se aflau peste 14.000 de animale ce urmau să fie exportate s-a scufundat. Un marinar a fost văzut căzând peste bord, însă a fost salvat ulterior, după cum relatează România TV.

24 nov. 2019, 10:31

Militarii au fost solicitați, în jurul 11.51, să intervină duminică, 24 noiembrie a.c., în Portul Midia din județul Constanța. Din primele date, la cheul de nord, nava Queen Hind, sub pavilion Palau, încărcată cu 14.600 de oi, s-a răsturnat pe o parte. Toți marinarii aflați la bord sunt sirieni, echipajul fiind compus din 22 de membri.

Potrivit România TV, un marinar a căzut peste bord, acesta fiind însă salvat. Cadrele medicale îi acordă îngrijiri medicale, iar restul echipajului de pe navă a fost adus în siguranță la mal.

Imagini dramatice de la scufundarea navei şi salvarea marinarilor sirieni

Între timp, imagini cu scufundarea navei şi salvarea celor 22 de marinari aflaţi la bord au devenit virale pe reţelele de socializare. „Uite-o plutind …. si uite-o tumba. La Midia, gen”, a scris pe Facebook, Laurenţiu Mironescu, acesta publicând şi un set de fotografii cu vaporul. „Era și timpul sa se întâmple o nenorocire. De ani de zile epave de nave vin și pleacă încărcate cu animale și toată lumea a știut asta și nu sa făcut nimic„, a comentat un utilizator.