Nicole Cherry, planuri de nuntă: „Îmi place să intru în relaţii serioase. Este prima mea relaţie”

De mai bine de doi ani, Nicole Cherry se iubeşte cu Florin Popa. Cântăreaţa spune că Florin este alesul inimii ei şi are gânduri serioase. Într-un interviu pentru antenastars.ro, vedeta a spus că, deşi este o relaţie serioasă, deocamdată nu se grăbeşte să facă marele pas.

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 13:07

Înainte să-l cunoască pe Florin, Nicole a avut o relaţie cu Teo Mihăescu, care a înșelat-o cu una dintre cele mai bune prietene de-ale sale. Ulterior, cântăreaţa şi-a găsit liniştea în braţele lui Florin. Cei doi s-au mutat împreună şi iau în calcul să-şi unească destinele.

Artista a dezvăluit la Antena Stars că deocamdată nu vor să facă nuntă, pentru că vor să se mai bucure de viaţă, să călătorească mai mult. Nicole a mai spus că este prima relaţie serioasă în care este implicată.

Citeşte şi Loredana Groza, UMILITĂ! „Hai să te vedem, că la televizor eşti mare şi tare!”

„Mai avem până acolo. Să ne bucurăm de viață, să călătorim. Atunci când sunt într-o relație, îmi place sa intru într-una serioasă. Este prima mea relație”, a declarat Nicole.

În primăvara acestui an, surse din anturajul artistei au declarat pentru Click.ro că cei doi plănuiesc nunta la anul, mai ales că au primit deja binecuvântarea părinților. Chiar Nicole a dat detalii despre relația pe care o are cu părinții lui Florin.

„Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună… Mă simt bine în compania lor”, spunea, la acea vreme, vedeta.