Mobilizare a poliţiştilor din Hunedoara şi Caraş-Severin pentru găsirea unei femei din Lupeni. Se afla la iubitul cunoscut pe Facebook

Publicat: Miercuri, 07 August 2019 15:56 // Actualizat: Miercuri, 07 August 2019 15:56 // Sursa: romaniatv.net

Poliţiştii din judeţele Hunedoara şi Caraş-Severin au fost mobilizaţi pentru căutarea unei femei de 63 de ani din Lupeni, judeţul Hunedoara, pe care fiul său nu o putea contacta telefonic şi era îngrijorat, ea fiind bolnavă. Femeia plecase însă în judeţul Caraş-Severin, la iubitul cunoscut pe Facebook.

Foto: cugetliber.ro

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri, al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Poliţia municipiului Lupeni a fost sesizată, marţi, prin Serviciului Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 de către o persoană din municipiul Alba Iulia, care a reclamat că a apelat-o telefonic în repetate rânduri pe mama sa, o femeie în vârstă de 63 de ani, care domiciliază în municipiul Lupeni, iar aceasta nu i-a răspuns la telefon.

Apelantul a precizat că femeia suferă de mai multe afecţiuni medicale şi a solicitat să se facă verificări la domiciliul acesteia, fiind îngrijorat cu privire la starea ei.

"În urma sesizării, în cel mai scurt timp la adresa indicată s-a deplasat un echipaj de poliţie şi unul de pompieri, însă femeia nu a fost găsită în locuinţa sa. Poliţiştii au identificat o vecină a femeii, care le-a declarat că aceasta i-a lăsat cheia de la apartament, în data de 31.07.2019, pentru a avea grijă de locuinţa sa, şi i-a spus că pleacă la o «cunoştinţă» din municipiul Reşiţa, fără a putea oferi alte amănunte”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au făcut verificări la unităţile spitaliceşti din zona Văii Jiului, la Autogara Normandia, precum şi în rândul taximetriştilor.

În urma acestor verificări, femeia a fost identificată în comuna Târnova, judeţul Caraş-Severin, la locuinţa unui bărbat despre care a declarat l-a cunoscut în urmă cu aproximativ două săptămâni, pe Facebook, şi cu care urmează să se căsătorească.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Facebook femeie disparuta Hunedoara poliţişti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Vestea cea mare în familia Măruță. Ce spune Andra despre sarcina ei ❤️
Vestea cea mare în familia Măruță. Ce spune Andra despre...
1
EUR
4.8426
RON
29 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H