Mocănița Moldovița, răsturnată de pe şine după impactul cu o mașină! 20 de pasageri se aflau în tren

Un accident grav a avut loc, duminică dimineață, în Suceava. Mocănița Huțulca Moldovița a fost răsturnată de pe șine după impactul cu o mașină care a ieşit dintr-o curte.

17 dec. 2023, 12:13

Mocăniţa Moldoviţa era plină de turişti. Cei peste 20 de oameni aflaţi în tren au trecut prin clipe de panică.

Mocăniţa a lovit un autoturism care a ieşit dintr-o curte. Şoferul nu s-a asigurat, iar impactul a fost unul destul de violent, transmite corespondentul România TV. În urma coliziunii, ambele vehicule au rămas suspendate unul de celălalt.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Citeste si Accident grav între un autocar și un autocamion la Scorniceşti. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Mocănița Moldovița, răsturnată de pe şine

Atat mecanicul de locomotivă cât și conducătorul autoturismului au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Din primele verificări, vinovat de producerea incidentului se face conducătorul auto care nu a acordat prioritate de trecere mocăniţei Huţulca Moldoviţa. Şoferul a fost amendat şi a rămas şi fără permis de conducere

La acest moment pe drumul județean adiacent se circula alternativ, pe o singura banda, la fata locului fiind polițiștii SPR 14 Vama si Compartimentului Rutier C-lung Moldovenesc care fluidizeaza circulația urmând ca, in scurt timp,  locomotiva sa fie repusa pe sine.

Citeste si Ștefan a pierdut totul într-o secundă din cauza unui accident tragic. „Așa durere mare nu se uită. Banii de nuntă și botez i-am dat pe înmormântare”