Modalităţi de a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală

Condimentează-ţi viaţa sexuală cu următoarele trucuri simple.

23 iun. 2013, 08:01
Modalităţi de a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală

Danseaza. Fie ca dansezi singura sau cu un partener, daca te misti bine sau nu, dansul creeaza sex appeal si este de asemenea un mod de a cunoaste oameni noi. In plus, iti creste increderea in sine, ceea ce este foarte important pentru o viata sexuala implinita.

Fa exercitii. Acesta este cel mai sigur mod de a-ti crea un corp sexy. Te ajuta sa ai energie pentru partide mai lungi de sex, iti sporeste flexibilitatea si astfel ai sansa de a testa o gama larga de pozitii sexuale pe care nu le-ai mai incercat pana acum. Numeroase studii stiintifice au demonstrat ca acele cupluri care fac exercitii fizice impreuna isi consolideaza relatia si au un libidou mai crescut decat alte cupluri.

Muzica. Exista numeroase genuri muzicale care iti pot fi de ajutor cand vine vorba de sex. In timpul actului sexual, muzica de pe fundal ajuta sa va sincronizati ritmul si contribuie la crearea unei atmosfere relaxate. O muzica linistita te relaxeaza si te ajuta sa te concentrezi asupra partenerului si a propriei placeri, in timp ce o muzica ritmata iti sporeste placerea fizica si te provoaca sa incerci lucruri noi.

Exploreaza-ti propria sexualitate. In cele mai multe cazuri, autostimularea te ajuta sa-ti descoperi punctele sensibile si lucrurile de care ai nevoie pentru a ajunge la orgasm. Este necesar sa stii tu intai de toate ce-ti face placere inainte de a-i arata partenerului. In timpul preludiului, arata-i iubitului ce iti place si ce nu si lasa-l sa-ti provoace orgasme prin sex oral sau prin masturbare.

Comunica. Propune-i partenerului un mic joc: tu ii dai ordine verbale foarte precise pentru a te face sa ai un orgasm, dar fara sa ii arati cum sa procedeze sau sa te atingi singura in zonele care-ti provoaca placere. Acesta este un exercitiu benefic atat pentru viata sexuala, cat si pentru comunicarea din cuplu.
Impartasiti-va fanteziile. Incearca sa fii sincera si sa-i comunici partenerului o fantezie ascunsa pe care ai dori ca el s-o indeplineasca intr-o zi si convinge-l ca numai el ti-ar putea indeplini visul. De asemenea, provoaca-l si pe el sa-ti spuna ce fantezii are.

Incearcati pozitii sexuale noi. Exista foarte multe pozitii la care nici macar nu visezi. Este bine sa variati pozitiile sexuale pentru a mentine actul sexual interesant. Consultati o carte sau un site specializat pe acest subiect sau inventati chiar voi una. Nu este necesar sa ajungeti la orgasm, experimentarea unei pozitii sexuale noi este un lucru interesant, care va va consolida intimitatea si uneori chiar va poate starni amuzament.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi Riscurile sexului în timpul verii