Modalităţi paşnice să te protejezi de persoanele toxice

Din nefericire este uşor să trăieşti cu impresia că eşti înconjurat numai de persoane toxice. Propria ta reacţie toxică la aceste persoane îţi poate influenţa în mod negativ starea de spirit. Ar trebui să preiei controlul şi să scapi de inconfortul cauzat de compania oamenilor care, în mod constant, te lasă fără energie. În această situaţie ar trebui să găseşti toate modalităţile prin care poţi evita persoanele toxice, pentru că în caz contrar vei pierde şansa de a trăi o viaţă fericită.

06 nov. 2014, 20:29
Modalităţi paşnice să te protejezi de persoanele toxice

Iata cateva cai pasnice sa te protejezi de persoanele toxice.

1. Bucura-te de timpul liber fara persoane toxice

Daca viata iti este plina de negativitate si de persoane toxice atunci ar trebui sa tragi o linie intre timpul petrecut alaturi de el si propriile tale clipe libere. Procedand astfel vei avea mai mult timp pentru a face lucruri care te bucura si, prin care, iti vei conserva energia. Este o idee buna sa inlocuiesti cafeaua pe care o bei alaturi de o persoana toxica cu activitatea ta favorita. Cu cat vei petrece mai putin timp cu persoanele care iti dau viata peste cap, cu atat mai multe beneficii vei avea de castigat.

2. Schimba modul in care te distrezi

Se intampla, adesea, ca persoanele toxice sa te vaneze chiar si atunci cand esti pe contul tau de socializare. Iti scriu mesaje negative si distribuie informatii care iti fura energia. Este usor sa le observi fotografiile si mesajele atunci cand verifici noutatile aparute pe peretele tau. Multe site-uri de socializare ofera diferite functii prin care poti sa blochezi sau sa ii indepartezi de tine pe cei care sunt un pericol pentru pacea mintii tale. Insa daca nu poti urma sfaturile de mai sus, din diferite motive, atunci poti gasi modalitati mai productive de distractie. Cei care nu pierd timpul pe site-urile de socializare au, de obicei, o viata mai interesanta si mai colorata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Citeşte şi Diferenţele între o relatie sănătoasă şi una toxică