Modalităţi să-ţi iubeşti viaţa, mai ales când ţi-e greu

Poate crezi ca ar trebui sa faci mai multe ca sa ai viata pe care ti-o doresti. Totusi, aceste modalitati simple te vor face sa-ti iubesti viata asa cum este, mai ales cand ti-e greu.

19 iul. 2015, 20:21
Modalităţi să-ţi iubeşti viaţa, mai ales când ţi-e greu

Fa acele „ore pierdute” sa conteze

Multe dintre orele noastre sunt pierdute prin evenimente lipsite de importanta si ritualuri de dimineata nefolositoare. Pentru a obtine maximum dintr-o zi incearca sa faci ca aceste ore sa conteze. Spre exemplu, foloseste timpul pana la locul de munca citind o carte buna, fa exercitii sau fa ceva creativ, de genul unui desen sau scrie ceva. De asemenea, profita de timpul de dimineata pentru a avea grija de tine. Trezeste-te de dimineata si priveste emisiunea ta preferata, ia un mic dejun in pat sau fa o baie cu spuma. Procedand astfel, facand ceva ce iubesti inca de dimineata, vei incepe sa-ti iubesti viata din omentul in care te trezesti.

Trasforma-te intr-o persoana care rezolva probleme

Multi oameni au obiceiul de a irosi timpul discutand la nesfarsit despre problemele din viata lor, insa nealocand timp si pentru gasirea solutiilor. Decat sa te vezi ca pe o victima, transforma-te intr-o persoana care rezolva problemele si gandeste-te ce ai putea face pentru a-ti schimba norocul. Fa o lista cu lucrurile care te pot pune la pamant sau pe care ai dori sa le schimbi alaturi de cateva solutii. Apoi fa un plan despre cum sa rezolvi fiecare problema in parte.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro


loading...