Model de la Victoria’s Secret, dezvăluiri incendiare. „Cu Neymar m-aş….”

Alessandra Ambrosio, una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar şi super-modelul care a scris istorie pentru brand-ul american de lenjerie intimă Victoria's Secret, a decis, după 17 ani, să pună punct carierei de fotomodel. Show-ul Victoria Secret's 2017 de la Shanghai a fost ultimul pentru modelul de 37 de ani, iar la final frumoasa braziliancă a fost luată la întrebări de jurnalişti.

05 dec. 2017, 09:45

Alessandra Ambrosio nu este străină de fotbal şi mai ales de fotbalişti, scrie prosport.ro. A participat la mai multe shooting-uri pentru reclame alături de jucători, iar cu conaţionalul său, Neymar, este foarte bună prietenă.

Citeşte şi Cristiano Ronaldo a câştigat BALONUL DE AUR 2016

„Aş vrea să mă mărit cu Neymar. Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, îl ador. Tu nu ai vrea să te măriţi cu cel mai bun prieten?”, a răspuns Ambrosio când a fost întrebată de legătura pe care o are cu vedeta PSG-ului.

Frumoasa Alessandra a deschis apetitul jurnaliştilor, care au avut o altă curiozitate: cu cine ar fi vrut să se sărute? Ambrosio a răspuns sincer şi fără emoţii: „Cristiano Ronaldo!”