SCHIMBĂRI IMPORTANTE la PROGRAMELE DE MASTER pentru studenţi. Iată noile norme aprobate de Guvern

Guvernul a aprobat miercuri în şedinţă o nouă hotărâre privind domeniile de studii universitare de master acreditate, programele de studii şi numărul maxim de studenţi care pot fi şcolarizaţi în anul universitar 2014 – 2015, transmite Agerpres.

16 iul. 2014, 18:50
SCHIMBĂRI IMPORTANTE la PROGRAMELE DE MASTER pentru studenţi. Iată noile norme aprobate de Guvern

Potrivit unui comunicat al Ministerului Educaţiei, această hotărâre actualizează hotărârea Guvernului nr. 581/2013, prin includerea domeniilor şi programelor de studii universitare de master evaluate de ARACIS în perioada care a trecut de la publicarea HG 581/2013.

Programele vor putea fi şcolarizate în anul universitar 2014-2015.

‘Actul normativ recent aprobat conţine 98 de programe de studii universitare de master noi, 95% dintre acestea fiind încadrate în domenii de studii universitare de master deja existente în structura instituţiilor de învăţământ superior. Alte 52 de programe de studii universitare de master au fost eliminate din structura instituţiilor de învăţământ superior, la solicitarea instituţiilor de învăţământ superior, ca urmare a restructurării ofertei de şcolarizare’, se mai arată în comunicat.
 


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei