Modul ABSOLUT INCREDIBIL în care un bărbat gelos şi-a omorât prietenul

Alcoolul şi gelozia l-au determinat pe un bărbat în vârstă de 28 de ani, din oraşul rus Nijni Novgorod, să îşi ucidă prietenul într-un mod foarte ciudat. El şi-a băgat piciorul în fundul acestuia, provocându-i leziuni grave şi hemoragii interne din cauza cărora omul a murit.

05 apr. 2013, 11:45
Modul ABSOLUT INCREDIBIL în care un bărbat gelos şi-a omorât prietenul

Vladimir Krasnov, un bărbat de 28 de ani din oraşul rus Nijni Novgorod, a comis una dintre cele mai ciudate crime, modul în care şi-a ucis acesta prietenul făcând înconjurul lumii. Împreună cu iubita sa el a mes să bea acasă la un prieten, Serghei (48 ani), însă din cauza paharelor consumate i-a încolţit gândul că gazda îi face ochi dulci prietenei sale.

Orbit de gelozie, Vladimir a hotărât să îşi omoare prietenul, iar metoda aleasă a fost una de-a dreptul şocantă. După ce Serghei a adormit, Vladimir şi-a băgat piciorul în fundul acestuia, provocându-i leziuni care i-au cauzat moartea.

Tot ce pot să spun este că regret sincer. Nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat, dacă aş fi fost treaz„, a declarat Vladimir Krasov, în timp ce iubita sa, Elena, le-a spus reporterilor: „A fost doar alcoolul„. Acum Vladimir Krasov este pasibil de o pedeapsă cu închisoarea de 15 ani.