Modul genial în care Alin Oprea i-a dat peste nas unui internaut cârcotaș, care l-a criticat că și-a dus soția pe Coasta de Azur. Artistul i-a închis gura cu o replică de milioane. ”Merită să o duc și pe lună”

Alin Oprea i-a închis gura într-un mod genial unui internaut cârcotaș, care a criticat felul în care artistul își răsfață soția. Răspunsul său a primit aproape o mie de aprecieri.

24 iul. 2023, 13:18

Alin Oprea și soția sa, frumoasa Medana, s-au relaxat într-o vacanță superbă, departe de agitația cotidiană, pe Coasta de Azur, așa cum România TV v-a prezentat, zilele trecute, în exclusivitate.

Cei doi au împărtășit cu fanii numeroase imagini, fiind admirați și lăudați pentru relația superbă pe care o au. Și cum nicăieri nu există o pădure fără uscăciuni, așa s-a întâmplat și acum. Printre sutele de comentarii laudative, s-a găsit și un internaut extrem de răutăcios, care a ținut să facă un comentariu lipsit de bun simț.

Eu o duceam cu CFR-ul la Constanța, la hamsii și la porumb de la găleată! Așa o testam dacă mă iubește cu adevărat. Așa cu ieșiri pe la St-Tropez oricare te iubește”, a scris bărbatul la o fotografie în care Medana și Alin Oprea se aflau în avion.

Răspunsul lui Alin Oprea nu a întârziat să apară. Artistul i-a dat internautului răutăcios un răspuns care l-a făcut să intre în pământ de rușine.

Alin Oprea a dat dovadă de adevărată bărbăție și, mai ales, a arătat încă o dată cât de mult își iubește soția. Îndrăgitul artist a explicat într-un mod cât se poate de frumos că și-a dus soția în vacanță pentru că merită din plin acest cadou.

Alin Oprea a recunoscut că Medana este femeia care l-a făcut să renască, l-a ajutat, l-a sprijinit și i-a dat, din nou, sens vieții. Pentru aceste lucruri și pentru multe altele, soția sa merită totul.

Așa cum era de așteptat, fanii îndrăgitului cuplu l-au apreciat enorm pe artist, premiindu-l cu aproape o mie de like-uri la comentariul lăsat pe Facebook.

Femeia asta a rămas alături de mine, când eu nu mai aveam nimic și când habar nu aveam dacă vreodată am să mă mai redresez sau nu. Plus nu am luat-o amărâtă fără nimic. E o femeie realizată pe care nu am cum s-o ajung din urmă finaciar, în viața asta. Merită să o duc și pe lună, pentru că în 2020 a fost singura care mi-a fost alături și să pun la picioarele ei tot ceea ce am și ce voi agonisi de acum înainte. Femeile la greu dispar. Ea nu doar că mi-a rămas alături, dar a avut capacitatea să mă ducă pe o culme pe care niciodată nu am mai fost în viața mea”, a răspuns Alin Oprea.

Medana și Alin Oprea, pregătiri intense pentru nunta anului

În acest moment, Medana și Alin Oprea trăiesc unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor. Artistul și soția sa se pregătesc de nuntă, iar emoțiile sunt uriașe. Frumoasa Medana a vorbit, în exclusivitate pentru RomâniaTV, despre pregătirile pentru cel mai important eveniment din relația lor.

Într-un interviu exclusiv pentru România TV, Medana Oprea ne-a vorbit despre emoțiile care îi încearcă pe amândoi înainte de nuntă, dar și despre bucuria și recunoștința cu care așteaptă cel mai frumos eveniment din viață. După o lungă suferință și un mariaj care l-a încercat pe artist, acum a răsărit soarele pe strada lui. Luminița de la capătul tunelului s-a arătat mai strălucitoare ca niciodată, iar viața l-a răsplătit pe deplin pe îndrăgitul artist.

Ceva m-a făcut să cred încă de la începutul relației noastre că ea se va finaliza cu o nuntă. Ne-am și dorit amândoi asta, ce-i drept. Avem emoții și așteptăm acest moment cu nerăbdare”, a declarat Medana Oprea.

CITESTE SI: Alin Oprea, impresionat de darul emoționant primit de la soția sa. Medana îl face cel mai fericit bărbat / Exclusiv