Mofturoasele zodiacului. Top cinci femei care se cred buricul pământului

Pretind totul dar oferă puţin sau chiar nimic în schimb. Sunt pretenţioase, greu de mulţumit şi au impresia că li se cuvine totul. Mofturile lor nu sunt tocmai uşor de suportat.

19 dec. 2015, 11:28
Mofturoasele zodiacului. Top cinci femei care se cred buricul pământului

Sunt femeile care se cred buricul pamantului, iar dincolo de educatie, toate aceste mofturi tin si de semnul lor astrologic.

Capricorn

Mofturoasa mofturoaselor este nativa din zodia Capricorn. Perfectionista din fire, nu o multumesti deloc usor. Mereu are ceva de reprosat, chiar si atunci cand lucrurile iti par mai mult decat corecte. Ea pretinde marea cu sarea pentru ca e convinsa ca i se cuvine.

Din acest motiv si este considerata una dintre cele mai dificile zodii. Are tabieturile ei deja formate si cine nu e in stare sa i le respecte are de a face cu furia ei. Si iti va scoate peri albi pentru a-si satisface propriile toane.

Fecioara

Nu chiar la fel de dificila, dar nu foarte departe de nativa din Capricorn este cea din Fecioara. Alta fixista care vrea ca toata lumea sa ii stea la picioare si sa ii indeplineasca dorintele. Nimic nu e bun, nimeni nu se ridica la nivelul ei, de aici si pretentiile sale exagerate.

Starea ei de spirit schimbatoare este cea care le da cel mai mult de furca celor din jurul sau. Pentru ca niciodata nu ii poti intui urmatoarea miscare, nu poti ghici ce isi doreste cu adevarat. Mofturi face si la mancare, unde cu greu gaseste ceva pe gustul sau.

Citeşte mai mult pe ele.ro