„Moggi de România”, bătut de un fotbalist pe care l-a anunţat că-l dă afară. A fost spitalizat şi va depune plângere la poliţie

Filip Jazvic, 28 de ani, nu a reacționat bine când i-a fost propusă rezilierea contractului pe cale amiabilă și l-a luat la pumni pe Răzvan Zamfir (foto dreapta), directorul de Scouting de la FC Hermannstadt.

16 iul. 2019, 18:04
„Moggi de România”, bătut de un fotbalist pe care l-a anunţat că-l dă afară. A fost spitalizat şi va depune plângere la poliţie

Răzvan Zamfir a trebuit să primească îngrijiri la spital și va depune plângere la poliție. Jazvic (28 ani) l-a înjurat și l-a lovit cu pumnii în figură pe oficialul echipei Hermannstadt, acesta fiind nevoit să meargă la spital pentru îngrijiri. Iuliu Mureșan, preşedintele lui Hermannstadt, a explicat pentru GSP.ro: „Noi am decis că doi, trei jucători nu mai intră în vederile noastre pentru acest sezon și urma să îi anunțăm. Azi, după masa de prânz, Răzvan Zamfir, l-a chemat la o discuție pe Jazvić, să îi transmită că vrem rezilirerea amiabilă a contractului.

A reacționat însă ca un golan și l-a lovit pe Răzvan. Nu este adevărat că Răzvan ar fi încercat să îl lovească primul. Fotbalistul a început totul, înjurându-l și lovindu-l. Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal! El e istorie pentru Hermannstadt! Nici nu mai contează cât mai avea contract. Mâine mergem la IML și vom depune plângere penală împotriva fotbalistului„.

Răzvan Zamfir, cel supranumit „Moggi de România”, a sosit la Hermannstadt odată cu Iuliu Mureșan, în luna aprilie a acestui an.