Mohamed Salah, testat pozitiv cu noul coronavirus. S-ar fi infectat la nunta fratelui său VIDEO

Mohamed Salah, starul lui Liverpool şi al naţionalei Egiptului, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Fotbalistul s-ar fi infectat la căsătoria fratelui său. În Egipt, la nunţi pot participa până la 300 de persoane.

13 nov. 2020, 21:09
Mohamed Salah, testat pozitiv cu noul coronavirus. S-ar fi infectat la nunta fratelui său VIDEO

Mohamed Salah, testat pozitiv cu noul coronavirus, nu  nu prezintă simptome. Atacantul lui Liverpool s-ar fi infectat cu noul coronavirus la nunta fratelui său, Nasr, organizată la Cairo şi la care a participat în urmă cu câteva zile, scrie news.ro.

Mohamed Salah, testat pozitiv cu noul coronavirus

În înregistrări video postate pe reţelele de socializare, Mohamed Salah poate fi văzut purtând incorect masca în timp ce dansează într-un cerc, cu zeci de persoane în jurul său, majoritatea fără mască. Există şi alte imagini, în care fotbalistul nu poartă mască.

STUDIU. Aerosolii, vinovaţi pentru infectarea în 75% dintre cazurile de coronavirus

În septembrie, Egipt a permis organizarea nunţilor în aer liber, după mai multe luni în care acestea au fost interzise, în încercarea de a opri răspândirea coronavirusului. Guvernul a anunţat că nunţile sunt limitate la maximum 300 de invitaţi şi pot avea loc doar în facilităţile turistice şi hoteliere care au obţinut certificate de securitate sanitară.

Egipt va evolua, sâmbătă, acasă, cu Togo, în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, apoi va juca returul cu aceeaşi reprezentativă, în deplasare, marţi.  Federaţia egipteană precizează că alţi doi jucători din cele două naţionale au contractat virusul Sars-CoV-2. Salah a intrat în izolare şi ar putea rata următoarele două meciuri ale echipei Liverpool, cu Leicester, la 21 noiembrie, în Premier League şi cu Atalanta, tot pe teren propriu, la 25 noiembrie, în Liga Campionilor. El a fost titular la toate cele opt meciuri din Premier League ale formaţiei Liverpool în acest sezon, marcând opt goluri.


loading...
Partenerii noștri