Mohammed Ali a fost arestat pentru FURT. Un bărbat l-a prins după ce l-a lăsat cu PANTALONII în VINE

Un bărbat din Marea Britanie a deveni erou după ce a prins un hoţ folosind o metodă inedită. Astfel, acesta l-a tras de pantaloni, dându-i jos, infractorul fiind nevoit să fugă în chiloţi.

17 mai 2013, 08:30

Chris Newbury, un bărbat de 56 de ani din Cardiff, a oprit un hoţ trăgându-i de pantaloni până a rămas cu ei în mână, potrivit Mirror.

Bărbatul s-a întorc acasă, după ce îşi vizitase mai mulţi prieteni pentru a găsi luminile din dormitor aprinse. El a dat peste Mohammed Ali, un tânăr de 21 de ani, care îi fura lucruri de mare valoarea la doar câteva luni după ce familia lui pierduse bunuri în valoare de 5.000 de euro tot în urma unei spargeri.

Citeşte şi Mesajul de scuze ÎNDUIOŞĂTOR al unui hoţ care a furat o bicicletă FOTO

Astfel, cu toate că tânărul l-a avertizat că are un cuţit, bărbatul a încercat să îl oprească, luptându-se cu el. Chiar dacă a suferit mai multe zgârieturi pe faţă, el a reuşit să îl oprească pentru câteva momente, rămânând cu pantalonii infractorului în mână. Ulterior, hoţul a fugit, îmbrăcat doar în chiloţi.

Poliţiştii au reuşit să dea de urma suspectului după ce au luat mostre ADN de pe hainele lăsate în urmă de acesta. Drept recompensă, Chris a primit 100 de lire de la judecător, drept recompensă. Ali a fost prins şi judecat, fiind condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare, după ce a pledat vinovat.

Citeşte şi TUPEU MAXIM: Un hoţ a sunat la 112 pentru a cere să fie salvat de poliţişti

M-a ameninţat că are un cuţit, dar am fost determinat să mă ţin de el. L-am prins de pantaloni şi aceştia i-au căzut. Erau pantalonii aceia pe care tânerii îi poartă până la jumătatea fundului. A fost comic deoarece eram supărat că a reuşit să scape„, a spus eroul.