Moise Guran, despre brandul STEAUA: „Mi se pare subevaluat. Gigi Becali a profitat”

Moise Guran, jurnalist la Digi 24, susţine că brandul Steaua a fost subevaluat de firma care a apreciat valoarea la 57,3 milioane de euro.

25 feb. 2016, 16:38
Moise Guran, despre brandul STEAUA: „Mi se pare subevaluat. Gigi Becali a profitat”

MApN a remis acum două zile un comunicat în care au fost prezentate rezultatele evaluării brandului Steaua. Potrivit studiului comandat de Armată, valoarea brandului a fost stabilită la 57.306.150 euro. Valoarea acoperă plaja tuturor disciplinelor sportive de la CSA Steaua şi este dată de performanţele sportivilor de la înfiinţare şi până în prezent.

CITEŞTE ŞI MApN, anunţ oficial: MARCA STEAUA valorează 60 de milioane de EURO. Gigi Becali plăteşte DESPĂGUBIRI

Gigi Becali nu este de acord cu evaluarea: „Tu faci evaluare de 57 de milioane de euro, ceva care costă bani şi toacă bani de la bugetul statului. Milioane şi milioane, asta e rugina!”.

Moise Guran, realizator Digi 24 şi unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti pe teme economice din România, a comentat pe larg subiectul evaluării brandului Steaua la emisiunea Biziday.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, soluţie SURPRIZĂ în conflictul cu Armata

„Mie mi se pare subevaluată. La 57 de milioane de euro, mie mi se pare valoarea brandului Steaua subevaluată. E adevărat că de când nu mai e pe piaţă şi-a pierdut şi o bună parte dintre suporteri. 57 de milioane de euro sunt banii statului pe care care Gigi Becali i-a folosit, adică s-a îmbogăţit pe banii statului. Că zice el că a investit, da, a investit! Dar a şi vândut şi a profitat de pe urma acestui brand. Despre asta vorbim atunci când vorbim de branduri, nu despre valoarea sentimentală, despre valoarea comercială”, a spus Moise Guran.