MOMENT BIZAR surprins pe o cameră de un CICLIST. Ce a văzut pe stradă ziua în amiaza mare VIDEO

Un tânăr din Marea Britanie care se plimba cu bicicleta prin Londra a avut parte de o imagine ciudată. Astfel, lânfă un bar, el a văzut un bărbat care ieşea gol dintr-un local.

15 aug. 2014, 16:36
MOMENT BIZAR surprins pe o cameră de un CICLIST. Ce a văzut pe stradă ziua în amiaza mare VIDEO

Astfel, atunci când s-a apropiat de Barul 61 de pe strada Streatham High, el a văzut cum nudistul ieşea din local. Chiar dacă imaginea pare una inedită, pe care nu o vezi zilnic, oamenii din jurul bărbatului nu au părut atât de impresionaţi de gest şi şi-au văzut în continuare de activităţile lor.

Citeşte şi SCENE XXX într-un CLUB din ROMÂNIA: O tânără şi-a ridicat fustiţa şi…VIDEO INTERZIS MINORILOR

Cu toate acestea, imaginile au fost postat pe internet şi au devenit în scurt timp virale, gestul amuzant fiind pe gustul internauţilor. Ciclistul încă nu îşi poate explica ceea ce a văzut şi ce se ascunde în spatele acestui incident.

Citeşte şi Noi imagini cu dezmăţul din Mallorca: Sex pe stradă, fără inhibiţii. IMAGINI pentru ADULŢI

Tânărul nu a pierdut ocazia şi a scos imediat camera pentru a-i filma pe cei doi. Cuplul a realizat că e filmat, iar bărbatul a arătat semne obscene către cameră înainte ca el şi partenera lui să plece supăraţi că au fost deranjaţi.

A iesit de undeva şi s-a oprit. Oamenii treceau pe lângă el ca şi cum nu se întâmpla nimic. Sincer, şi eu aş fi făcut la fel. Părea foarte fericit. E posibil să fi fost puţin beat, dar nu părea să fie drogat„, a spus ciclistul.