Moment crucial pentru Berbeci. Citeşte sfatul zilei de 14 august 2017

Citeste sfatul zilei de 14 august 2017 si afla care este numarul norocos al zilei pentru zodia ta.

13 aug. 2017, 16:10
Moment crucial pentru Berbeci. Citeşte sfatul zilei de 14 august 2017

ZODIA ZILEI: BERBEC

Cei din jur vor sa iti taie elanul si sa te puna pe treaba doar pentru ei. Traiesti un moment crucial: ai posibilitatea sa te rupi total de toate energiile negative, sa incepi un proiect cu adevarat important pentru sufletul tau. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Trebuie sa te ocupi de un lucru care nu iti face mare placere. E timpul sa privesti mai bine catre proiectele tale din prezent si sa iti pui bazele in ceea ce stii sa faci cu adevarat. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Iti dau tarcoale doua energii care se contrazic si nu stii cu exactitate ce ti se intampla. Ai impresia ca fiecare persoana din jurul tau are un interes si actioneaza conform lucrurilor pe care vor sa le obtina de la tine. Daca vrei sa afli raspunsul la dilemele tale, detaseaza-te de tot. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Vine un moment capital pentru tine, iar emotiile care te incearca sunt normale. Nu te descumpani inainte sa te apuci serios de treaba. Ai incredere in fortele proprii! Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu-ti face griji in legatura cu starea de confort care te-a inconjurat. Nu va disparea curand. Acum ca tot ai ceva mai mult timp de petrecut cu tine, e bine sa recuperezi momentele pierdute cu cei dragi. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeşte mai mult în Revista Teo