Moment FABULOS cu Simona Halep la Wimbledon. „Am câştigat Roland Garros, acum nu le mai pasă de mine!”

Simona Halep, nr.1 WTA, a susținut o conferință de presă înainte de Wimbledon 2018, turneu care începe, luni, 3 iulie.

01 iul. 2018, 14:20
Moment FABULOS cu Simona Halep la Wimbledon. „Am câştigat Roland Garros, acum nu le mai pasă de mine!”

Simona Halep a reacţionat amuzant atunci când organizatorii i-au invitat pe ziariștii din România să-i adreseze întrebări, așa cum stabilește protocolul, dar în sală nu era nici un compatriot.

„Am câștigat Roland Garros, nu le mai pasă de mine”, a glumit Simona Halep.

Simona Halep a făcut MARELE ANUNŢ chiar înainte de Wimbledon 2018. „Acesta este visul meu acum!”

„Sunt foarte fericită că am reușit să rup această barieră, dar viața mea e la fel. Eu sunt la fel. Trebuie să încep din nou să joc. Sunt aici, pregătită să dau tot ce am mai bun. Nu mai resimt presiune, visul a devenit realitate, așa că nu mă mai stresez cu gândul câștigării unui trofeu de Mare Șlem. Acum mi-am stabilit deja un alt obiectiv. Mi-aș dori să câștig medalia olimpică alături de România. Acum simt că toată lumea e mult mai relaxată. Doar că acum am mai multe solicitări pentru autografe, poze. E puțină nebunie la mine în țară, dar mă bucură asta și încerc să manageriez aceste lucruri cât mai bine”, a spus Simona Halep.

Despre meciul din primul tur împotriva lui Kurumi Nara, programat, marţi, 4 iulie, românca a declarat: „Știu că adversara mea e foarte rapidă, știu că lovește foarte plat. Trebuie să fiu puternică pe picioare și să fiu pregătită pentru a lupta. Va fi o bătălie grea”.