Moment incredibil cu Bolt în semifinala la 200 metri. A încetinit ca să-şi aştepte rivalul de pe 2. Ce i-a zis FOTO

Usain Bolt a castigat seria sa semifinala in 19sec.78/100, devansandu-l pe canadianul Andre de Grasse, care a stabilit un nou record national, cu timpul de 19sec.80/100.

18 aug. 2016, 13:34
Moment incredibil cu Bolt în semifinala la 200 metri. A încetinit ca să-şi aştepte rivalul de pe 2. Ce i-a zis FOTO

Cei doi chiar s-au amuzat pe ultimii metri ai cursei, dupa ce jamaicanul si-a redus considerabil viteza, iar canadianul a incercat sa-l depaseasca, fara succes insa, scrie sport.ro. Bolt a trecut primul linia de sosire, in timp ce gesticula cu mana catre Andre de Grasse, cerandu-i sa nu forteze.

„I-am spus lui Andre: de ce alergi asa de repede, nu este decat o semifinala… Maine va fi o super-cursa”, a comentat Bolt dupa accederea in finala.

Citeşte şi OLIMPIADĂ: Usain Bolt, al treilea titlu consecutiv la 100 metri

Finala probei masculin de 200 m este programata joi, de la ora locala 22,30 (04,30, vineri, in Romania), in incheierea sesiunii de seara.

Mult asteptatul duel dintre Usain Bolt si Justin Gatlin in finala probei de 200 m de la JO nu va mai avea loc, dupa ce sprinterul american a ratat calificarea in ultimul act, acuzand dureri la o glezna.

Vicecampion mondial la 200 m, Gatlin s-a clasat pe locul al treilea in ultima semifinala de miercuri, fiind cronometrat in 20sec.13/100, timp insuficient pentru accederea in finala. El a fost devansat de panamezul Alonso Edward (20sec.07/100) si de olandezul Churandy Martina (20sec.10/100).

„Am simtit o durere la glezna dreapta, la care am suferit o luxatie in 2015. Aceasta leziune m-a urmarit tot sezonul, iar in aceasta seara nu am fost capabil sa fortez la maximum”, a explicat Gatlin.

Citeşte şi Recordul lui Usain Bolt pe suta de metri a fost doborât. Justin Gatlin a alergat sub 9,5 secunde VIDEO

Americanul, invins de Bolt duminica, in finala olimpica de la 100 m, nu va avea ocazia sa-si ia revansa in fata jamaicanului, caruia ii cresc astfel sansele de a-si trece in palmares a doua medalie de aur la Rio si al optulea titlu olimpic din cariera sa.


loading...