Moment înduioşător: Cum reuşeşte să se împrietenească un căţel cu un copil cu sindromul Down VIDEO

Un câine prietenos a reuşit să se împrietenească cu un băieţel cu Sindromul Down. Momentul emoţionant a fost filmat de mama copilaşului. Mai mult, micuţul, care nu suportă contactul cu alte persoane, a început să se joace cu frumosul labrador.

01 oct. 2013, 15:28
Moment înduioşător: Cum reuşeşte să se împrietenească un căţel cu un copil cu sindromul Down VIDEO

Mama lui Herman, acum în vârstă de cinci ani, din La Plata, Buenos Aires, a surprins momentul în care copilaşul s-a întâlnit cu labradorul Himalayan. Ana, mama micuţului, spune că boala lui îl face să respingă contactul cu alte persoane.

Băieţelul avea trei ani atunci când s-a întâlnit cu labradorul. Micuţul stătea pe o terasă, în faţa lui Himalayan. Când animalul a pus o lăbuţă pe el, copilul s-a îndepărtat. Câinele nu s-a lăsat bătut şi în cele din urmă cei doi încep să se joace, spre marea bucurie a mamei lui Herman.

Sindromul Down este o boală genetică care provoacă o dizabilitate de învăţare şi mai multe trăsături fizice caracteristice.

Herman este un pic retras şi refuză contactul fizic. Nu îi place să fie atins, dar Himalayan a insistat, foarte răbdător„, povesteşte mama băieţelului.