Moment inedit la o nuntă în Vaslui. Mirii şi nuntaşii au încins hora în mijlocul străzii, oprind circulaţia

Mare bucurie, mare pentru doi tineri însurăţei din Vaslui, bucurie împărtăşită, desigur, şi de nuntaşi. Nimic neobişnuit până aici, nici măcar hora tradiţională, unul dintre cele mai importante simboluri ale identităţii naţionale.

13 iun. 2022, 16:30

Ineditul situaţiei a fost, însă, faptul că hora mirilor a… oprit circulaţia. Mirii şi nuntaşii au încins hora chiar în mijlocul şoselei, pe acordurile fanfarei. Cel mai probabil, oamenii s-au prins în dans în drum spre petrecerea de la restaurant, potrivit Antena 3.

Dar chiar dacă circulaţia a fost oprită, conducătorii auto nu au părut să fie prea deranjaţi şi au asistat cu plăcere la momentul inedit. Printre maşinile care pot fi văzute în materialul video se vede şi limuzina care urma să ducă mirii în oraş.

Vezi aici hora încinsă în mijlocul drumului.

Citeste si George Simion, noi detalii despre nunta anului. Ce artiști cântă la mult așteptatul eveniment

O mireasă din Vaslui a fost „furată”, apoi abandonată la marginea drumului. S-a întors singură la nunta ei

În urmă cu aproximativ un an, Vasluiul a fost din nou scena unui eveniment… cel puţin uluitor, petrecut tot la o nuntă. Mireasa a fost furată, apoi abandonată la marginea drumului, de unde a trebuit să se descurce şi să ajungă singură la restaurantul unde se dădea petrecerea.

Pentru că erau bine dispuşi, cu muzica la maximum, tinerii care furaseră mrieasa au oprit şi s-au distrat, însă au atras atenţia unui echipaj de Poliţie. Poliţiştii i-au luat la întrebări pe tinerii petrecăreţi şi au înţeles că era vorba despre o mireasă furată. Şoferul a uitat să le zică agenţilor că a consumat alcool înainte de a se urca la volan, însă poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărul nu a mai fost lăsat să se urce la volan, scrie Aloiasi.ro.

Acesta a fost transportat cu autospeciala Poliţiei la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru recoltarea de probe biologice. Mireasa a reuşit şă se întoarcă singură şi să li se alăture invitaţilor.

Citeste si Tinerii care vor să se căsătorească vor putea face nuntă în post, cu dispensă de la Mitropolie. Ce condiţii trebuie să îndeplinească viitorii miri