Moment PENIBIL pentru Răzvan Burleanu în faţa Comitetului Executiv al FRF

Comitetul Executiv al LPF a aprobat, joi, adoptarea formatului cu 14 echipe şi sistem play-off / play-out, începând cu ediţia 2015-2016 a Ligii I. Toţi reprezentanţii echipelor au fost de acord cu această schimbare, mai puţin preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

30 mai 2014, 06:28
Moment PENIBIL pentru Răzvan Burleanu în faţa Comitetului Executiv al FRF

Răzvan Burleanu a propus o variantă cu 16 echipe în Liga I, dar aceasta a fost respinsă de toţi membrii Comitetului Executiv.Culmea, ceva mai înainte, aceştia acceptaseră să meargă, la propunerea lui Răzvan Burleanu şi pe banii FRF, în turneul din Elveţia al echipei naţionale!

„În Comitetul Executiv, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a propus varianta ca Liga I să aibă 16 echipe din sezonul 2015-2016. A avut un singur vot, al lui. De ce nu au votat mai mulţi? Pentru că nu a fost dezvoltat suficient subiectul. În urmă cu 10 zile, când s-a discutat varianta cu 14 echipe, ni s-a explicat clar care sunt beneficiile şi dezavantajele. Domnul Burleanu ne-a spus că, fiind o ţară mare, este mai bine să avem mai multe echipe. Au fost vreo 12 subiecte pe ordinea de zi şi toate au trecut fără probleme. Nu se poate discuta despre faptul că domnul Burleanu este prizonierul Comitetului Executiv” , a spus Ioan Horoba la Digi Sport.