Moment rar: Anamaria Prodan a plâns în timpul interviului / Cum arată bărbatul perfect pentru impresară (VIDEO)

Anamaria Prodan susține că a reînviat precum o pasăre phoenix, în urma despărțirii de Laurențiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit numele noului iubit. În cadrul unui interviu, fostul iepuraș Playboy a izbucnit în lacrimi. 

23 apr. 2023, 22:52

Anamaria Prodan a lăcrimat în momentul în care a fost întrebată într-un podcast despre „prototipul” bărbatului ideal.

„Hei, mă faci să plâng”, i-a transmis Anamaria Prodan prezentatorului.

Cunoscuta impresară a revenit cu răspunsul după câteva seci de secunde în care s-a liniștit.

„Trebuie să fie puternic din toate punctele de vedere. Nu vorbesc de statură, de putere financiară, vorbesc de el, ca om. Educația unui bărbat pune bazele unei construcții trainice și a unei familii fabuloase. Când alegi ceva doar de dragul de a alege și nu te uiți foarte atent… Eu am crezut mereu că apa și uleiul se pot amesteca.

Am înțeles că, într-o secundă de neatenție, cele două se separă, chiar dacă tu le amesteci foarte bine. În viață, trebuie să alegi când mintea e odihnită. Trebuie să vezi dacă ai același nivel de educație, aceleași hobby-uri cu persoana de lângă tine”, în vlogul respectiv.

 

Cum îi place Anamariei Prodan să fie alintată

 

Anamaria Prodan s-a simțit cel mai flatată în momentul în care unul dintre partenerii de viață i s-a adresat cu „doamna mea”.

„Mi l-a zis cineva, de aia astăzi zâmbesc. Doamna mea, bună dimineața. Sunt fericit că m-am trezit și că prima imagine, în ochii mei, ești tu. Ce vrei să facem astăzi? Și eu mă blochez câteodată. Trebuie să o las pe Anamaria să iasă din dărâmături. Încet, încet, îmi iese. Îmi aduc aminte de ceea ce-mi spunea tata: orice se întâmplă în viață, trebuie să lași de la tine și să repari.

Ori n-am înțeles eu cum trebuia reparat, ori… Conviețuirea dintre un bărbat și o femeie este foarte grea, nu văd o viață numai în roz, n-ar avea sare și piper. Amândoi trebuie să fie la același nivel, să înțeleagă și să lupte pentru a menține echilibrul unei relații”, a detaliat Anamaria.

Vezi AICI tot interviul.

Impresara a vorbit de curând și despre noul iubit.

„Flavius este o minune de om! Sunt fericită! Și împlinită! Eu și copiii mei suntem liniștiți, protejați și fericiți! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat”, a comentat Prodan.