Moment ŞOCANT la conferinţa de presă a României U21. Mihai Stoichiţă l-a înjurat pe Adi Mutu VIDEO

România U21 a învins, marţi, cu 2-1 pe Malta U21 în preliminariile EURO 2021, iar Mihai Stoichiță, cel care a condus echipa în absența selecționerului Adrian Mutu, a fost protagonistul unui moment halucinant la conferința de presă.

13 oct. 2020, 20:17
Moment ŞOCANT la conferinţa de presă a României U21. Mihai Stoichiţă l-a înjurat pe Adi Mutu VIDEO

Mihai Stoichiță, şeful Comisiei Tehnice de la FRF, a fost prezent la conferința de presă de după meci, iar înainte de a începe a avut un o ieșire nervoasă și un derapaj oribil la adresa lui Adrian Mutu.

Mihai Stoichiță a fost deranjat un mesaj primit pe telefon și l-a înjurat pe „Briliant”, fără să își dea seama că microfoanele televiziunilor erau deja pornite.

„Bă, dar e ceva… F…-te în gură, Mutule! Dacă nu te dau afară…”, a răbufnit Mihai Stoichiță. (VIDEO AICI)

ROMANIA U21 – MALTA U21 4-1 Tot mai aproape de Euro 2021

Reacţia ar fi venit după o glumă a lui Adrian Mutu care l-a „înțepat” pe Mihai Stoichiță pe grupul de WhatsApp al staff-ului, unde a scris că ar fi fost mai bine ca naționala să folosească un alt sistem în repriza a doua pentru a marca mai multe goluri. Mutu a fost înlocuit pe bancă de Stoichiță la meciul cu Malta, după ce a fost contact direct cu Răzvan Rotaru, antrenorul secund testat pozitiv cu coronavirus.

„L-am felicitat şi am vorbit puţin. I-am spus că 4-3-2 era mai bine, decât 4-4-1 repriza a doua. În nea Mihai am încredere. Am şi o superstiţie. Pe nea Mihai, înainte de toate meciurile, îl pun să vorbească cu echipa, iar dânsul are cuvintele la el”, a declarat Adrian Mutu.