Momente cumplite în spitalul din Mangalia pentru o cunoscută vedetă TV din România. „Fii pregătit să mori!”

Oreste Teodorescu a dezvăluit experienţa neplăcută pe care a trăit-o pe Litoral, la Spitalul Municipal din Mangalia. Jurnalistul susține că, după o așteptare umilitoare de 3-4 ore pe holurile spitalului, urmează alte ore, când pacientul este plimbat de colo-colo.

07 aug. 2021, 12:55
Momente cumplite în spitalul din Mangalia pentru o cunoscută vedetă TV din România. „Fii pregătit să mori!”

Momente cumplite în spital pentru o cunoscută vedetă TV din România. Oreste Teodorescu a povestit printr-o postare pe pagina sa de Facebook experienţa neplăcută pe care a trăit-o într-un spital din România.

Momente cumplite în spital pentru o cunoscută vedetă TV din România

„România, Europa, 2021, guvernare pnl-usr-udmr: Dacă Doamne ferește ai o urgenta și ajungi la spitalul din Mangalia, fii pregătit sa mori! Calculatoarele nu funcționează, nu te bagă nimeni in seama, iar când in sfârșit ai o ocazie, după minim 3-4 ore de așteptare umilitoare pe culoarele sinistre, începe cu adevărat haosul… ești plimbat de colo-colo, alte câteva ore! Dacă nu ai murit, încă mai ai o șansa… sa pleci cât mai departe de țara care-și dispretuieste cetățenii! Bravo, Citu, Barna, Hunor… de asta v-au votat romanii, simțeau nevoia sa fie batjocoriți și de voi! In rest…cuvintele pe care vi le adresez rămân nerostite, dar gândul meu v-a asezat exact acolo unde meritați!”, a scris Oreste Teodorescu.

Scene halucinante la un spital din Botoșani! Pacient târât pe scări după ce s-a baricadat în salon

Prioetenii virtuali ai jurnalistului susțin lucrurile povestite de acesta și critică la rândul lor sistemul de sănătate din România. „În Mangalia este mic timpul de așteptare față de spitalul județean Constanța, unde poți aștepta între 10-12 ore și unde aroganța unora care ar trebui să te ajute, atinge cote înfiorătoare”, a scris un urmăritor al vedetei. „Bine ați venit în România!!!Acesta este sistemul medical de 30 de ani! Am stat la urgente in Universitar Bucuresti, 2019, de la 10 la 19… dura 1h sa iti faca prezentarea la garda. Am stat 6h sa imi faca o ecografie si un consult, am plecat fara diagnostic si analize, scrisoare medicala nu mi-au dat”, a mai comentat un al fan al lui Oreste Teodorescu.