Momente cumplite într-un bar din Cluj. O tânără de 25 de ani a încercat să se sinucidă

O clientă a unei cafenele din localitatea clujeană Gherla a încercat joi după-amiază să-și pună capăt zilelor. Incidentul s-a petrecut la un local din Piața Libertății din Gherla. La fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, femeia fiind în stare de inconștiență.

17 iul. 2014, 19:20
Momente cumplite într-un bar din Cluj. O tânără de 25 de ani a încercat să se sinucidă

O tânără a încercat să-şi pună capăt zilelor după o altercație cu părinții în respectivul local și chiar i-ar fi dat o palmă mamei sale după o ceartă teribilă. Din câte se pare, femeia în vârstă de 25 de ani se afla în calitate de clientă în localul respectiv.

Potrivit someseanul.ro, după ce medicii au încercat să-i acorde primul ajutor la fața locului, tânăra a fost preluată, tot în stare de inconștiență, și transportată la spital.

Aceasta a mai încercat să se sinucidă cu exact o lună în urmă. Atunci a înghițit un pumn de medicamente după o ceartă cu soțul ei.

După incidentul din luna iunie, femeia a fost internată în spital, unde a stat sub supraveghere medicală o săptămână, fiind apoi transferată la Spitalul din Dej, la secția de Psihiatrie, unde a petrecut câteva zile, fiind pe urmă externată.

Citeşte şi: O femeie din Argeş s-a sinucis pentru că a dat şpagă ca să se pensioneze