Momente cumplite pentru Dana Marijuana. Fiica ei de opt luni a fost operată de urgenţă la cap

Saptamana trecuta, Dana Marijuana a ajuns cu fiica sa la spital, micuta fiind operata de urgenta la cap. In tot acest timp, cantareata a stat internata cu fiica ei de numai opt luni si a ajuns sa fie de nerecunoscut.

23 iun. 2014, 09:23
Momente cumplite pentru Dana Marijuana. Fiica ei de opt luni a fost operată de urgenţă la cap

A avut mereu o viata tumultuoasa, din care nu au lipsit problemele cu drogurile si alcoolul, dar si deceptiile amoroase, scrie cancan.ro. Pe langa faptul ca Dana si sotul sau traiesc de pe o zi pe alta si nu isi permit nici macar sa cumpere scutece, cei doi se confrunta acum cu o alta problema grava si ar putea ajunge pe mana politiei.

Citeşte şi Ea este micuţa Iris Elena, fata Danei Marijuana. Vezi cât de frumoasă este fetiţa cântăreţei

Fiica ei, in varsta de opt luni, a fost operata la cap, la spitalul „Bagdasar Arsenie” din Capitala. Copila a fost lasata nesupravegheata de parinti, s-a rostogolit si a cazut din patut, pierzandu-si cunostinta. In urma impactului, bebelusul a facut edem cerebral, fiind nevoie de interventie chirurgicala de urgenta: „Fetita a cazut in cap si a facut o galma, ceva de genul asta. I se umflase capul. S-a intamplat acum o saptamana, s-au dus cu ea la doctor si au operat-o imediat. Trebuie s-o externeze deja. O fi cazut din patut sau din carut, ca daca o lasa in grija lui barba-su, el in loc sa o supravegheze, se duce si fumeaza si o lasa singura pe fetita. Daca sunt amandoi aiuriti si tampiti”, declarat tatal Marijuanei, Ion Coteanu.

Citeşte şi Gestul incredibil al Danei Marijuana: Nicio mamă nu ar face aşa ceva