Momente cumplite pentru Mihai Albu. Mama designerului a fost internată la terapie intensivă

In toamna acestui an, designerul de pantofi Mihai Albu a trecut prin cea mai grea perioada a vietii sale. Mama lui s-a imbolnavit subit si o buna bucata de vreme a fost internata la Terapie Intensiva, dar se pare ca tratamentul a dat roade.

10 dec. 2014, 10:18
Momente cumplite pentru Mihai Albu. Mama designerului a fost internată la terapie intensivă

La inceputul lunii septembrie, mama lui Mihai Albu a ajuns de urgenta la spital, dupa o banala durere de stomac, scrie cancan.ro. Femeia si-a sunat disperata fiul caci avea crampe insuportabile iar acesta a chemat imediat Salvarea. Se pare ca afectiunea era mult mai grava decat s-a crezut initial, asa ca femeia a fost internata la Terapie Intensiva. Acum, la trei luni de la neplacutul eveniment, mama designerului se simte foarte bine si se afla in confortul casei sale.

Citeşte şi Iulia Albu: „O ador pe Carmen Iohannis”. Ce spune criticul de modă despre PRIMA DOAMNĂ

„Mama este bine, hopul a trecut, Slava Domnului. Este acasa si eu am grija de ea. Avem si o doamna asistenta care vine de trei ori pe saptamana, iar in rest eu sunt cel care o ingrijeste. Asa cum pot si eu. Ma bucur din suflet ca este bine, mi-a dat emotii mari atunci”, a declarat Mihai Albu.