Momente cumplite pentru Nicoleta Luciu. Tatăl ei a încercat să se sinucidă

Problemele cu băutura l-au împins pe Ion Luciu, tatăl Nicolei Luciu, în pragul sinuciderii.

31 mai 2014, 09:24
Momente cumplite pentru Nicoleta Luciu. Tatăl ei a încercat să se sinucidă

Nicoleta Luciu trece prin momente grele. Potrivit unor surse apropiate familiei, Ion Luciu ar fi încercat să se sinucidă în 2009. A scăpat doar prin intervenţia unui echipaj de poliţie. Potrivit surselor noastre, bărbatul se afla în stare de ebrietate. Alarmaţi de comportamentul acestuia, vecinii au apelat la poliţişti care, la faţa locului, au constatat că Ion Luciu ar fi încercat să se sinucidă.

A fugit de la de clinica de dezalcoolizare

Problemele cu băutura l-au îndepărtat pe tatăl Nicoletei Luciu de restul familiei. Cu toate acestea, fiica cea mare a tot încercat să îl convingă să se interneze într-o clinică de dezintoxicare. Chiar acum câteva zile, Nicoleta Luciu era convinsă că a reuşit să îl facă pe Ion, tatăl ei, să accepte să apeleze la ajutorul de specialitate necesar. Numai că bărbatul a fugit din clinică. „Eu ştiu că Nicoleta şi Iuliana vor să mă pună pe calea cea dreaptă, dar… Nu cred că este necesar şi, sincer, nu am niciun motiv să fac asta acum. Nu cred că e nevoie. Ştiu că fetele îmi vor binele, dar…”, a spus Ion Luciu.

Nicoleta Luciu trece prin momente GRELE. Medicii i-au pus un diagnostic ALARMANT tatălui său

Din cauza băuturii, Ion Luciu a rămas complet singur, iar acum trăieşte din mila vecinilor. „Sunt zile în care nu mănâncă nimic, doar bea”, ne-a mărturisit o vecină. Acum, Ion Luciu are o restanţă de 600 de lei la întreţinere…şi câteva datorii prin vecini. „Toată ziua e pe drumuri. Cine stă să îl păzească? Astăzi nu l-am văzut. Nu stă el pe acasă. E pe la cârciumă, prin piaţă. Ion nu este un bărbat violent, nu am avut probleme cu el. El vine şi îmi cere bani şi nu îi mai dă înapoi. Eu, proastă, îi dau. Îmi zice > Şi eu îi dau. Prietena mea îmi spune că m-am tâmpit, de ce îi dau bani? Când îl aud că îmi zice că nu a mâncat şi că îi e foame… Sunt sigură că îşi ia băutură. Dar ce să fac?”, a adăugat o altă vecină a bărbatului, potrivit Spynews.ro.

CITEŞTE ŞI: Nicoleta Luciu şi singura ei fiică seamănă ca două picături de apă. Vezi cât de FRUMOASĂ s-a făcut micuţa Kim

Nicoleta Luciu a mers recent pentru a-i face analize tatălui său, iar diagnosticul pus de medici este unul îngrijorător.

Hipertensiune, hepatita toxica, neuropatie periferica alcoolica, varice hidrostatice, tahicardie sinusala si risc ridicat de atac cerebral„, i-a spus unul din specialisti, scrie ziarulring.ro.

 Nicoleta Luciu a declarat că a reuşit să-şi convingă tatăl să meargă într-o clinică de dezalcoolizare.