Momente cumplite pentru o actriţă de filme pentru adulţi. Ce s-a întâmplat în camera în care şi-a dat întâlnire cu un bărbat

O actriță de filme pentru adulți a trecut prin momente cumplite după ce a fost atacată cu cuțitul în propria cameră de hotel.

20 feb. 2019, 19:04
Momente cumplite pentru o actriţă de filme pentru adulţi. Ce s-a întâmplat în camera în care şi-a dat întâlnire cu un bărbat

Femeia în vârstă de 21 de ani a mărturisit în fața anchetatorilor că l-a cunoscut pe atacator prin intermediul unei aplicații de dating, după care l-a invitat în camera sa de hotel din New York, scrie a1.ro.

Ar fi trebuit să se întâlnească în holul hotelului, însă bărbatul i-a spus că nu reușește să o găsească, motiv pentru care femeia l-a invitat direct în cameră.

Citeşte şi O româncă a fost atacată pe stradă de un recidivist, în Franţa. Femeia l-a înjunghiat pe agresor

Atunci când a intrat pe ușă, însă, tânărul a încercat să o violeze și a amenințat-o cu moartea. Agresorul, care ținea în mână un cuțit, a împins-o la un moment dat în baie, dar tânăra a reușit să fugă.

„Mi-a fost teamă. Niciodată nu am avut experiențe violente. Sincer, acum mă tem de bărbați”, a povestit femeia care a dezvăluit că a început să lucreze ca actriță de filme porno în urmă cu opt luni.

Deocamdată, individul nu a fost identificat, iar poliția anchetează cazul.