Momente GRELE pentru Oana Lis. „Nu recomand o relaţie cu diferenţă mai mare de 10 ani”

Oana și Viorel Lis au povestit că au trecut prin momentele foarte grele, mai ales atunci când fostul primar a avut pierderi de memorie. Oana Lis a spus că nu recomandă o relație cu diferență mai mare de 10 ani între parteneri.

29 nov. 2018, 09:33
Momente GRELE pentru Oana Lis. „Nu recomand o relaţie cu diferenţă mai mare de 10 ani”

„Am avut probleme destul de grave, dar am noroc că mi-am revenit. Mulți, după ce am avut eu, au rămas strâmbi, nu mai știatu de ei, dar la mine a fost bine. Știu că viața e una singură, știu că fiecare se naște și moare, nu se știe când, deci nu îmi fac o problemă… Oana are o poftă de viață nemaipomenită. Ar vrea să trăiască cred că 200 de ani. Ea pentru mine este ca un doctor, din toate punctele de vedere. Doctoriile ea mi le știe, ea face rost de ele. Se implică foarte tare”, a spus Viorel Lis, potrivit a1.ro.

Citeşte şi CHEFI LA CUŢITE 2018. Oana şi Viorel Lis au gătit împreună. Dialog spumos între cei doi, în faţa juraţilor

„Eu, când o să fiu psiholog, dacă o să îmi ceară cineva sfatul, nu o să recomand o relație cu diferență mai mare de 10 ani. Am avut o cădere emoțională atunci când a fost în spital și nu știam ce să fac mai repede – ce tratament, ce doctor. Acolo a fost greu – mai ales ultimul episode, în care Victor nu mai putea să vorbească, a fost groaznic, dar din fericire și-a revenit”, a povestit Oana.

Cei doi au spus că au trăit un moment cumplit, când Viorel Lis și-a pierdut memoria.

„Nu mai știam nimic. Nu mai știam cine e. Asta e viața”, a spus el.