Momente de coşmar pentru o tânără de 25 de ani. Un câine i-a sfâşiat sânul şi mână în plină stradă

Un câine i-a sfâşiat sânul şi o mână unei tinere de 25 ani pe stradă în Iaşi. Câţiva trecători au reuşit s-o salveze din colţii animalului şi să cheme o ambulanţă. Fata a fost transportată la spital şi starea ei este bună.

19 ian. 2015, 10:37
Momente de coşmar pentru o tânără de 25 de ani. Un câine i-a sfâşiat sânul şi mână în plină stradă

O tânără în vârstă de 25 de ani din Iaşi a trecut prin clipe de coşmar după ce a fost atacată de un câine pe stradă, luptându-se practic cu acesta minute în şir.

Patrupedul, care a apărut pe neaşteptate şi a devenit agresiv, i-a provocat leziuni la nivelul pieptului şi al mâinii, iar câţiva martori i-au sărit în ajutor şi au apelat imediat la numărul unic 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de prim ajutor, care a preluat-o pe tânără şi a transportat-o în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic „Sfântul Spiridon”.

„Pacienta pre­zen­ta o plagă muşcată la nivelul sânului drept şi la nivelul antebraţului stâng, respectiv o treime din par­tea inferioară. Medicii de gardă i-au acordat îngrijiri medicale de prim ajutor şi pacienta a fost stabilizată”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sf. Spiridon”.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, fe­tei i-a fost administrat vac­cinul antitetanos şi an­tibiotice, după care a fost direcţionată către Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Pa­rascheva”, pentru a se institui tratamentul de profilaxie împotriva rabiei.

4.000 de maidanezi au mai rămas în Capitală din 64.000 câţi erau în 2013