Momente de cumpănă pentru Angela Rusu! Mama artistei nu vrea să audă de ea de mai bine de 20 de ani. ”Am vorbit cu preoți, pentru că n-am mai putut”

Angela Rusu cu un ochi râde și cu altul plânge. Chiar dacă se bucură de dragostea soțului și a copiilor săi, precum și a publicului din România, artista poartă cu ea în suflet o durere care o macină de mai bine de 20 de ani și anume că nu poate să aibă o relație cât de cât normală cu mama sa.

24 ian. 2024, 18:39
Momente de cumpănă pentru Angela Rusu! Mama artistei nu vrea să audă de ea de mai bine de 20 de ani. ”Am vorbit cu preoți, pentru că n-am mai putut”
Momente de cumpănă pentru Angela Rusu!

Momente de cumpănă pentru Angela Rusu! Recent, Angela Rusu a dezvăluit că de Crăciun a încercat să se împace cu cea care i-a dat viață, însă aceasta nici nu vrea să audă de ea.

Citește și Angela Rusu continuă scandalul cu artistele din folclorul românesc: „N-au avut curaj să mă sune, se pare că și-au asumat ce am spus!”

Momente de cumpănă pentru Angela Rusu!

”Este o poveste foarte delicată, mă apasă de atâția ani de zile. Îmi iubesc părinții la fel de mult, e adevărat că am fost mai atașată de tatăl meu, mama mă certa și mă bătea când eram mică pentru că făceam năzbâtii. Dar iubirea pentru ei este egală. Îmi pare rău că nu am o relație normală, mamă-fiică.

Părinții mei au divorțat în urmă cu 28 ani și de atunci s-a produs această ruptură. Din cauza egoismului ei, pentru că eu l-am acceptat pe tata și noua lui relație, așa cum și pe ea am acceptat-o. Însă, ea a început să vorbească urât despre tatăl meu, lucru pe care nu l-am acceptat. De atunci s-a rupt relația. Ea și-a dorit să-mi domine viața, să-mi controleze viața, să știe tot ce se întâmplă în familia mea. Marius (n.r. soțul artistei) a fost cel care ne-a împăcat la un moment dat, a insistat pentru că știa că sufăr foarte mult.  Eu sunt o persoană dacă încerci să mă domini, m-ai pierdut”, a declarat Angela Rusu în cadrul emisiunii la Măruță.

Artista a subliniat că de-a lungul timpului, au existat mai multe tentative de împăcare cu mama sa, însă toate au eșuat.

”Am avut o tentativă de a ne împăca înainte de Crăciun. Am invitat-o la o cafea, fiind la niște prieteni comuni. Marius a fost cel care a insistat, și a zis că dacă tot este aproape de noi, la 5 km de noi, hai totuși s-o cunoască și pe Măriuca. Nu a cunoscut-o niciodată pe nepoata ei. Ea nu a fost de acord să mai fac un copil, mi-a și spus că am deja doi copii și să mă accepte Marius așa. Avea impresia că Marius mă controlează pe mine și îmi cheltuie toți banii”, a mai spus artista.

Angela Rusu a mărturisit că s-a supărat extrem de tare pe mama sa în momentul în care a decis să vândă casa bunicilor fără să o anunțe.

”Eu am avut o relație extraordinar de bună și cu fostele soacre! Cum îți explici că dacă eu aveam o problemă, nu mă înțelegeam nici cu soacrele. Ele mă tratează ca și pe copilul lor. Eu duc o povară, e foarte greu că știu că nu pot să vorbesc cu mama mea, să am o relație normală.

Dacă aș ști în acest moment că s-ar schimba și nu ar mai încerca să mă influențeze cu tot felul de povești, să intre în familia noastră, m-aș împăca acum. Dacă ar vrea, că de Crăciun a refuzat. Am vorbit cu preoți, pentru că n-am mai putut. Le-am explicat situația, mi-au spus să mă rog pentru ea. Eu îi transmit că o iubesc foarte mult, este mama mea!”, a mai declarat Angela Moldovan.

Citește și Angela Rusu dă de pământ cu Vlăduța Lupău: „Nu îmi place la ea că s-a ridicat pe hiturile altor artiști”