Momente de cumpănă pentru Georgiana Lobonţ. Scena s-a prăbuşit de la vijelie la un concert în Turceni GALERIE FOTO

Mai mulți artiști au fost răniți în timpul furtunii la un concert din Gorj, unde a cântat și Georgiana Lobonț. Artista a povestit că s-a salvat în ultima clipă. Practic scena a căzut peste trupă.

22 iul. 2023, 12:33

Georgiana Lobonţ străbate țara în lung și în lat datorită concertelor și evenimentelor sale care adună foarte mulți spectatori. Este întotdeauna cu zâmbetul pe buze și pusă pe distracție, motiv pentru care este foarte apreciată de public.

Frați Făină de la Țicleni, care compun formația Triton, și Georgiana Lobonț, au fost în pericol de moarte în timpul unui spectacol la Turceni. Furtuna iscată din senin a dus la desprinderea unor elemente de pe scenă în timp ce frații Făină concertau.

,,In jurul orei 00:40 am fost solicitati sa intervenim pentru acordarea primului ajutor calificat in orasul Turceni, unde, pe o scena, 2 persoane se sex masculin au foat ranite de un obiect de pe scena cazut din cauza vantului. La fata locului s-au deplasat un echipaj SMURD si un echipaj SAJ care au constatat ca cei 2 barbati in varsta de 21 si 46 de ani au suferit leziuni minore. Aceștia au fost evaluați medical la fata locului si au fost transportati la spital pentru investigatii medicale suplimentare”, a transmis ISU Gorj.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară, fiind cunoscută și pentru faptul că este nașa faimosului saxofonist Armin Nicoară.

Vedeta împărtășește întotdeauna cu fanii săi atât momentele frumoase, cât și pe cele mai puțin frumoase. Așa s-a întâmplat și de această dată, după ce a povestit pe contul său de Instagram ce s-a întâmplat la doar un minut după un concert.

De curând, artista a fost la un concert în Turceni unde a avut parte de o întâmplare interesantă, iar faptul că a coborât de pe scenă la doar câteva secunde după ce s-a întâmplat totul a scăpat-o de multe impedimente.

Alertă meteo. Temperaturi sufocante şi la umbră, disconfort termic ieşit din tipare şi furtuni devastatoare după amiaza. Harta zonelor vizate de intemperii
Deși este gravidă, a reușit să emane aceeași energie către fanii ei. Artista a avut noroc să coboare de pe scenă cu doar un minut înainte ca vremea s-o ia razna. Imediat după ce și-a terminat cântarea, o furtună cu vânt puternic și ploaie torențială a început. Dacă vremea rea ar fi prins-o pe scenă, în timp ce-și bucura fanii, evenimentul ar fi fost ruinat și ar fi plecat udă leoarcă de pe scenă.

La un minut după ce am coborât de pe scenă… s-a întâmplat asta...”, este mesajul transmis de Georgiana Lobonţ, alături de o filmare în care le arată fanilor ei de pe Instagram furtuna care a cuprins Turceniul.

Dragilor, a fost foarte frumos la Turceni, am cântat, ne-am distrat, a fost mare, mare veselie, dar nu a trecut un minut după ce am terminat de făcut programul nostru că a venit o vijelie…că la un moment dat a scris cineva pe Facebook că nu a putut să vină la Turceni că a rămas fără Vijelie (n.r. Vali Vijelie). Acum a venit vijelia pe bune. Așa ceva nu am mai trăit în viața noastră. O să vă pun să vedeți cât de fain a fost la spectacol și ce s-a întâmplat după. Fac story-urile acestea pentru că au fost foarte mulți oameni în fața scenei și, din păcate, au venit vijelia și ploaia. A devastat pe aici totul. Săracii oameni, nu știu cum au ajuns acasă(…) Doamne ferește, sper că sunteți bine!”, a povestit Georgiana Lobonț pe contul său de Instagram, fiind vizibil îngrijorată pentru fanii săi. „, a mai spus artista, care a povestit păţania în exclusivitate la România TV.

Georgiana Lobonț este însărcinată

Pe data de 9 iulie 2023, Georgiana Lobonț a făcut un anunț care i-a bucurat întreaga sa comunitate de fani, familia și prietenii! Cântăreața este însărcinată și urmează să aibă al treilea copil, iar fericirea este nelipsită din inimile tuturor membrilor familiei vedetei.

„Azi am aflat că vom deveni părinți pentru a treia oară! Suntem în culmea fericirii toa tă familia!”, a declarat Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț, dezvăluiri tulburătoare despre copilăria marcată de lipsuri: „Am pornit săraci. Mama și-a dat tot sufletul pentru noi”. În curând, artista se va muta într-un imobil grandios, proprietate personală
Georgiana Lobonț nu a putut rezista sentimentelor de bucurie pe care le-a simțit, astfel că a decis să împărtășească această fericire și cu fanii ei. Nașa lui Armin Nicoară a anunțat că nu știe în câte săptămâni este însărcinată, dar și-a dat seama că sarcina este motivul pentru care, în ultima perioadă, consuma și poftea multe fructe.

„Suntem atât de bucuroși și fericiți! Nu m-am putut abține să nu vă zic! Nu știu în câte săptămâni e sarcina dar important este că e acolo o bobiță de om, în burtica mea!