Momente de groază. Doi tineri din Capitală au fost amenințați cu arma, tâlhăriți și sechestrați

Doi tineri au trecut prin momente de groază când au fost amenințați cu arma de doi bărbați și obligați să intre în mașina acestora unde au fost tâlhăriți.

16 iun. 2021, 09:25
Momente de groază. Doi tineri din Capitală au fost amenințați cu arma, tâlhăriți și sechestrați

Doi tineri au trecut prin momente de groază când au fost amenințați cu arma de către doi bărbați și obligați să îi urmeze pe aceștia în mașină, unde au fost tâlhăriți și apoi părăsiți pe un câmp din apropierea Capitalei.

Incidentul s-a petrecut în plină zi, când cei doi tineri se aflau în apropierea unui centru comercial, iar agresorii s-au năpustit asupra lor și le-au furat banii și telefoanele.

Autoritățile au fost alertate, iar atacatorii au fost găsiți la scurt timp și duși la audieri. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile acestora, a fost găsită o armă de tip airsoft.

Bărbații de 27, respectiv 36 de ani, au fost reținuți pentru tâlhărie și lipsire de libertate și riscă să până la trei ani de închisoare, titrează Antena3.

 Doi bărbați au jefuit o biserică

Potrivit IPJ Caraș-Severin, doi bărbați de 23 și 29 de ani sunt bănuiți de comiterea mai multor furturi și tentative de furt din lăcaşuri de cult din zona Caransebeș, informează opiniatimisoarei.ro
În perioada 3-5 iunie, ei ar fi pătruns prin efracție în incinta a nouă biserici din mai multe localități, de unde ar fi sustras diferite sume de bani, vin liturgic, dar și o cruce pectorală.

Citeste si Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei critică preoţii antivaccinişti care compară vaccinul cu Sfânta Împărtăşanie: „M-am cutremurat. Nu există conflict real între credință și știință”

Cei doi bărbați ar fi avut şi un complice, un adolescent de 15 ani. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate și recuperării prejudiciului cauzat.