Momente de groază la meciul Poli Iaşi – CSU Craiova. Mihailă a fost lovit în gât şi a rămas inconştient VIDEO

Momente de groază la Poli Iaşi - CSU Craiova. Valentin Mihailă, mijlocaş la Craiova, a fost lovit în gât Laurenţiu Rus şi a rămas inconştient pe gazon. Ambulanţa a intrat imediat pe teren. Ivan Martic s-a rugat pe teren pentru colegul său.

02 nov. 2018, 19:21
Momente de groază la meciul Poli Iaşi – CSU Craiova. Mihailă a fost lovit în gât şi a rămas inconştient VIDEO

Fotbalul românesc a privit din nou cu sufletul la gură accidentarea unui jucător. În minutul 8, Laurenţiu Rus l-a lovit intenţionat în gât pe Valentin Mihailă şi mijlocaşul de 18 ani a picat inconştient pe gazon. Ivan Martic, cel care a fost aproape de fază, a început să se roage pe teren după ce a văzut toată faza.

POLI IAŞI – CSU CRAIOVA 0-0 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Momente de GROAZĂ: Mihăilă, trimis cu ambulanţa la spital! Rus, ELIMINAT!

Pe teren şi-a făcut apariţia şi ambulanţa şi Mihailă a primit minute bune îngrijiri pe teren. Ulterior, a fost scos pe margine, unde medicii i-a acordat în continuare îngrijiri. Pentru această fază, Laurenţiu Rus a văzut direct cartonaşul roşu.

Valentin Mihailă a primit mai bine de 10 minute îngrijiri medicale pe marginea terenului şi, din fericire şi-a revenit. Medicii i-au aplicat un guler cervical şi l-au transportat totuşi la spital, pentru a se asigura că viaţa nu-i este pusă în pericol.

VIDEO AICI.