Momente de GROAZA la mormântul lui Marian Cozma

Pe 8 septembrie, Marian Cozma ar fi trebuit sa implineasca 32 de ani. Ceea ce ar fi fost o aniversare s-a transformat, prin lama unui cutit, intr-o comemorare. Comemorare la care au existat momente tensionate pentru tatal regretatului sportiv.

12 sept. 2014, 17:31
Momente de GROAZA la mormântul lui Marian Cozma

Pe data de 8 septembrie, Marian Cozma ar fi implinit 32 ani. In ziua in care Marian ar fi fost sarbatorit, familia sportivului a mers la cimitir pentru a-i aduce acestuia un nou omagiu. Este un ritual amar pe care Petre Cozma, sotia sa, apropiatii si prietenii il urmeaza in fiecare zi de 8 septembrie de dupa trecerea in nefiinta a lui Marian. La fel s-a intamplat si acum, iar tensiunea si-a spus cuvantul in timpul ceremoniei care a avut loc si in prezenta Primarului Sectorului 2, Neculai Ontanu.

La un moment dat, tatal lui Marian Cozma a simtit ca-l lasa picioarele si i s-a facut rau. Prezenta unui medic, prieten al lui Petre Cozma, a fost oportuna, iar dupa un scurt moment in care si-a tras sufletul, parintele regretatului handbalist si-a revenit si a putut asista mai departe la ceremonie.

„A fost un moment mai dificil, am simtit cum ma lasa picioarele, dar am reusit sa trec peste. Poate de la caldura, de la tensiune. Suntem rezistenti, mergem mai departe si ne ducem crucea”, a comentat incidentul Petre Cozma, potrivit cancan.ro.

In ziua in care ar fi trebuit sa implineasca 32 de ani, Marian Cozma a avut parte de onoruri militare.

Citeşte şi: Verdict în cazul MARIAN COZMA. Vezi ce DESPĂGUBIRE URIAŞĂ va primi familia handbalistului