Momente de groază pentru Ionuţ Dolănescu şi familia lui. Avionul cu care au plecat spre America, cuprins de flăcări în zbor

Clipe de coşmar pentru Ionuţ Dolănescu, soţia şi cei trei copii. Aceştia au fost la un pas de moarte după ce în avionul cu care călătoreau a izbucnit un incendiu.

11 apr. 2017, 09:57
Momente de groază pentru Ionuţ Dolănescu şi familia lui. Avionul cu care au plecat spre America, cuprins de flăcări în zbor

Ionuţ Dolănescu se ducea împreună cu soţia şi cei trei copii la casa din America. Din București până la Frankfurt cei cinci au avut un zbor lin, însă cea de-a doua parte a cursei, de la Frankfurt spre Orlando a fost una de groază după ce a izbucnit un incendiu în carlinga piloţilor, iar fumul s-a împrăştiat în tot avionul.

„E greu de povestit prin ce-am trecut. Mă uitam în ochii înlăcrimaţi ai soţiei mele, era mută de spaimă şi ne rugam în gând amândoi să nu se trezească vreunul din copii, să nu-i cuprindă spaima şi pe ei. Îmi repetam că va fi bine, o repetam cu scopul de a-mi încuraja soţia, care s-a dovedit, în ciuda lacrimilor, că e foarte bărbătoasă”, a declarat Ionuţ Dolănescu pentru Libertatea.

Coşmarul a durat o oră, pilotul și copilotul au luat decizia de a ateriza pe un aeroport de pe insula canadiană Newfoundland.

„Pe aeroport ne aşteptau ambulanţe, maşini de pompieri, o armată gata să intervină în caz de ceva, ceea ce ne-a dat o stare de bine. Pe copii i-am trezit la aterizare şi n-au înţeles mare lucru din forfota generală din avion, ba chiar s-au văzut la ştiri, dar nu au bănuit nimic. Când treci prin aşa ceva, începi să preţuieşti mai puţin lucrurile materiale”, a mai povestit Ionuţ Dolănescu.

Cântăreţul spune că acum a trecut peste traumă şi că va călători în continuare cu avionul, mai ales că este cel mai rapid mijloc de transport.

Citeşte şi: Un avion plin cu pasageri a luat foc în momentul aterizarii VIDEO