Momente de panică în timpul unui concert rock. Solistul grupului a căzut de pe scenă şi şi-a rupt piciorul

Dave Grohl, solistul grupului rock american Foo Fighters, a căzut de pe scenă și și-a rupt piciorul în timpul unui concert vineri seara în Suedia, dar a revenit pentru a-și termina spectacolul, cu piciorul în ghips, relatează France Presse.

13 iun. 2015, 08:56
Momente de panică în timpul unui concert rock. Solistul grupului a căzut de pe scenă şi şi-a rupt piciorul

Foo Fighters se afla la a doua melodie pe stadionul Goteborg când Dave Grohl a căzut de pe scenă și s-a rănit, conform fotografiilor și clipurilor video difuzate pe rețelele sociale. Fostul baterist al formației cult Nirvana a revenit apoi pe scenă și a continuat să cânte, după care le-a spus fanilor: „Cred că mi-am rupt piciorul”.

Înainte ca publicul să-și exprime decepția, cântărețul a promis că se va întoarce după o scurtă vizită la spital.

„Voi merge la spital, îmi voi îngriji piciorul, dar voi reveni după aceea și vom cânta din nou pentru voi”, a anunțat Dave Grohl, declarând că regretă cu adevărat această pauză neprevăzută, în timpul căreia fanii au rămas în compania celorlalți membri ai formației.

Și el a revenit, într-adevăr, pe scenă, după o oră, cu piciorul în ghips. Și-a terminat concertul, stând pe scaun sau sprijinindu-se pe cârje, conform filmulețelor postate de fani cu hashtag-ul #MyHero, referire la un cântec al grupului.

Potrivit Agerpres, la câteva ore după concert, trupa a publicat pe Twitter o radiografie a piciorului cântărețului în care se vede un os rupt, însoțită de cuvintele „Mulțumesc Goteborg, a fost minunat”.