Momente de panică într-un liceu din Timişoara. Un elev, luat cu ambulanţa din cauza etnobotanicelor

Un elev din Timişoara a leşinat vineri din cauza consumului de etnobotanice. Băiatul a fost preluat de un echipaj SMURD şi dus de urgenţă la spital.

18 sept. 2015, 11:50
Momente de panică într-un liceu din Timişoara. Un elev, luat cu ambulanţa din cauza etnobotanicelor

Un echipaj SMURD s-a prezentat de urgenţă vineri dimineaţa la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Timişoara, pentru că unui elev de clasa a IX-a i s-a făcut rău şi a leşinat. Liceanul a fost transportat de urgenţă la spital, iar potrivit cadrelor medicale de pe ambulanţă, acesta ar fi consumat etnobotanice.

Simona Ecaterina Bejan, directoarea unităţii de învăţământ, a declarat că un alt elev cu probleme, care este în atenţia poliţiei, iar fi oferit etnobotanice colegului său mai mic, iar acesta ar fi leşinat imediat.

„Elevul care este monitorizat de cadrele didactice a mai creat probleme, el subtilizând bunuri dintr-un cabinet şi a rămas repetent mai mulţi ani la rând. Din primele cercetări, se pare că drogurile ar fi fost consumate în afara unităţii şcolare. Conducerea şcolii a declanşat o anchetă internă, iar vinovaţii vor fi sancţionaţi”, a precizat Simona Ecaterina Bejan, potrivit renasterea.ro.

Citeşte şi: Trei adolescenţi au ajuns la spital după ce au consumat etnobotanice VIDEO