Momente de panică pe aeroportul din Suceava. Pasagerii unui avion blocat pe pistă au început să leşine

Au fost momente de panică pe aeroportul din Suceava. Doi pasageri au leșinat după ce au stat într-un avion Wizz Air, blocat pe pistă. Aeronava avea probleme tehnice, iar pasagerii au fost ținuți o oră fără aer condiționat.

02 oct. 2022, 09:40

Momente de panică pe aeroportul din Suceava, după ce avionul ce trebuia să plece spre Luton a rămas la sol din cauza unor probleme tehnice. Pasagerii au început să leşine din cauza căldurii din aeronavă.

Momente de panică pe aeroportul din Suceava. Doi pasageri a leşinat într-un avion blocat pe pistă

Citeşte şi Incident neobișnuit pe un mare aeroport din Franţa. În loc să aterizeze pe pistă, avionul s-a oprit într-un lac învecinat

Mai multi pasageri s-au plans de rele tratamente dupa ce au fost nevoiti sa astepte intr-o aeronava care urma sa plece spre Luton de pe aeroportul din Suceava. Oamenii au fost obligati sa indure temperaturi inalte, dar, spun ei, si comportamentul neadecvat din partea angajatilor.

Pasagerii au mai povestit ca personalul aeronavei a deschis ușile abia dupa ce o perosoana a lesinat din cauza caldurii. Pasagerul a primit îngrijiri de la un alt călător care avea pregatire medicala.

La scurt timp, o altă femeie a leșinat iar martorii povestesc că a durat mult timp până când a primit îngrijiri medicale pentru că ușile erau închise și salvatorii nu aveau pe unde să intre.

„Nebunie totala. Ne-am imbarcat pentru cursa Suceava -Luton. Aeronava fara aer conditionat, au inchis usile si am facut sauna la propriu. Oameni au lesinat de caldura. Aeronava de la Wizz avea probleme la un motor. Am coborât si ne-au tinut câteva ore in aeroport in zona neutra, după care am fost scosi in afara aeroportului. Trebuie sa asteptam reprogramare pentru alt zbor.Nu stim când va fi asta”, a povestit un pasager, potrivit stirisuceava.net.

După ore în şir de aşteptate, pasagerilor li s-a transmis că zborul a fost reprogramat pentru duminică, la ora 2:00.

Citeşte şi Panică pe Aeroportul din Cluj-Napoca. Un avion s-a întors pe pistă la 19 minute de la decolare din cauza unei defecțiuni