Momente de SPAIMĂ pentru o familie. SMS-ul de groază primit de pe telefonul cu care a fost îngropată BUNICA

O familie din Marea Britanie a avut parte de un moment de groază după ce, la trei luni după ce şi-au îngropat o rudă moartă de cancer, au primit un SMS teribil.

17 oct. 2014, 09:02

Familia britanică a înmormântat-o pe Lesley Emerson, în vârstă de 59 de ani, care a murit de cancer, alături de telefonul său mobi preferat. Pentru a trece de durerea pierderii suferite, membrii îi trimiteau mesaje femeii în mormânt. Cu toate acestea, nu mică le-a fost mirarea când au primit şi răspuns la mesajele respectiv, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Mesajul DISPERAT lăsat de o femeie după ce i s-a furat un ghiveci. Nu-ţi vine să crezi ce se afla în el!

Veghez asupra ta. Vei trece peste şi totul va fi bine„, scria în mesajul primit de Sheri, fiica decedatei.

În acel moment, tânăra a povestit că i s-a făcut rău şi s-a speriat teribil. Rudele au sunat apoi pe numărul respectiv şi au dat de un bărbat, care le-a spus că foloseşte numărul cu pricina de câteva săptămani cu toate că operatorul telefonic a promis că nu va da numărul mai departe altcuiva. Reprezentanţii operatorului telefonic şi-au cerut scuze familiei pentru situaţia provocată.

Eram în stare de şoc. Nu ştiam ce sa cred„, a declarat tânăra de 22 de ani în momentul în care a primit mesajul macabru.