Momente de vis pentru Amalia Enache! Cum și-a petrecut știrista de la ProTV ultimele zile de vară

Amalia Enache a profitat din plin de ultimele zile de vară! Știrista de la ProTV nu a vrut să rateze nicio rază de soare. Iată cum și-a petrecut vacanța.

25 aug. 2023, 19:22

Amalia Enache a ales să mai petreacă o ultimă vacanță pe litoral la sfârșitul lunii august. Prezentatoarea Știrilor ProTV a fost extrem de încântată de serviciile și experiența oferite de resortul ultra all inclusive din Bulgaria. Fata ei în vârstă de 7 ani, Alma, a fost extrem de entuziasmată de vacanță, petrecând majoritatea timpului la piscină alături de câțiva dintre prietenii săi. Aceasta nu este prima dată când a ales să se răsfețe în Bulgaria, dar acest tip de experiență a bucurat-o în mod deosebit și anul trecut, determinând-o pe Amalia Enache să revină.  Fiind impresionată în mod special de condițiile de cazare din zonă, vedeta și-a propus să dețină în viitor o casă de vacanță la mare.

Citește și: Amalia Enache, dezamăgită complet de experiența din vacanță: „Străzile înguste sunt transformate noaptea în pisoare”

Ce experiență a avut Amalia Enache

„Ultima săptămână din această vară, fără pic de machiaj pe față. Cu haine lejere și desperecheate, ba chiar șifonate de prin bagaje. Cu soare, apă și cu trântit direct pe nisip, cu somn bun, cu zile lungi, cum e când nu te grăbești niciunde, când nu intri în niciun trafic, când doar simți fiecare clipă cu ai tăi. Am vrut să aibă și Alma o primă vacanță mare exact cum aveam și eu când eram mică: să mergem cât de mult putem la mare, la munte, să călătorim, să fie cu părinții, să meargă în tabără, să simtă libertatea deplină a verii. Și pe când oftăm deja că se încheie, cu paranteza aceasta din viață obișnuită, am văzut oferte bune de sfârșit de sezon în Bulgaria.

Eu n-am rezistat să ajung în resortul în care am fost și anul trecut, pentru că mie mi-ar plăcea să am o căsuță de vacanță la mare exact cum e cea de aici, cu arhitectură modernă și fix cu câțiva pereți la interior în acel albastru cum vedeți în prima poză. Casa din care prin terasă să ieși direct în apă. Și de la care să faci doar câțiva pași până la plajă, nisip, mare. Mai am câteva zile de visat că așa ceva e posibil la un moment dat”, a povestit Amalia Enache, fascinată de liniștea și relaxarea din vacanță.

După operația de colecistectomie pe care a făcut-o anul acesta în luna februarie, Amalia Enache arată mai bine ca oricând și și-a recăpătat energia și vitalitatea pe care le pierduse înainte pentru că nu se simțea tocmai în formă. Vedeta ProTV a purtat în vacanță un costum de baie roșu ca focul și a profitat din plin de timpul petrecut alături de familie și fiica ei, Alma.

Citește și: Amalia Enache a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Prezentatoarea a fost la un pas de tragedie. „Am inima plină de recunoștință”