Momente EMOŢIONANTE şi UNICE. Cabral, reuniune de familie cu toţi fraţii

Cabral şi-a cunoscut toţi cei cinci fraţi după ce tatăl lui a pus la cale o reuniune de familie la Paris. Cabral şi tatăl său s-au împăcat în urmă cu doi ani, la nuntă, după ce multă vreme vedeta nu şi-a iertat tatăl pentru că l-a părăsit când era foarte mic.

27 oct. 2013, 12:47

Cabral şi-a cunoscut toţi fraţii într-o reuniune de familie organizată de tatăl său la Paris. La reuniunea organizată de tatăl lui Cabral, fost Ministru al Sănătăţii în Congo, au venit toţi fraţii Cabral. Trei sunt stabiliţi în congo şi doi în Franţa şi America. Cabral a fost sufletul întâlnirii şi a fost imediat îndrăgit de fraţii săi.

Potrivit wowbiz.ro, tatăl lui Cabral a făcut medicina în România, perioadă în care s-a îndrăgostit de o româncă, Argentina, care i-a dăruit un fiu: pe Cabral. Alexandre Ibacka şi-a urmat însă cariera şi s-a întors în Congo unde mulţi ani a fost Ministru al Sănătăţii şi a venit de mai multe ori, în delegaţii oficiale în România, pe vremea lui Ceauşescu.

A fost iertat de Cabral, abia în urmă cu doi, când a fost invitat la nunta vedetei. Cu această ocazie cabral şi-a cunoscut şi trei dintre fraţi.

Cabral mai are şi o soră după mamă, pe nume Artemis.

Citeşte şi: Cabral, accident grav cu ATV-ul. Prezentatorul TV a fost internat de urgenţă la spital