Momente grele pentru Gina Pistol! Prezentatoarea Chefi la Cuțite s-a accidentat chiar în timpul filmărilor: „Am căzut alergând după iluzii'”

Gina pistol, lovitură șocantă! Cunoscuta prezentatoare de la Chefi la cuțite s-a ales cu mâna bandajată chiar în timpul filmărilor. ,,Am căzut fugind după iluzii', le-a spus ea fanilor săi după incident.

04 mai 2022, 09:45
Momente grele pentru Gina Pistol! Prezentatoarea Chefi la Cuțite s-a accidentat chiar în timpul filmărilor: „Am căzut alergând după iluzii'”

Gina Pistol le-a comunicat fanilor săi detalii despre accident, pe Instagram. Prezentatoarea a postat și o serie de fotografii cu mâna bandajată.

În ultima vreme, partenera de viață a lui Smiley își ține fanii la curent pe rețelele de socializare, expunându-și videoclipuri și fotografii din viața sa privată. Din păcate, aceasta le-a dat fanilor o veste foarte tristă!

Gina Pistol a debutat prin prezentarea unor emisiuni concurs la ProTv . Vedeta a devenit foarte cunoscută în ultima perioadă datorită rolului ei de prezentatoare în cadrul emisiunii ,,Chefi la cuțite”. Aceasta este partenera de viață a lui Smiley, și mai nou, a devenit mama micuței Josephine. În trecutul său, Gina, a fost și gazda emisiunii Asia Express.

Citește și: Tragedie uriaşă la „Chefi la cuțite”! Celebrul bucătar a murit şi a lăsat în urmă o soţie şi două fiice

Ce s-a întâmplat cu Gina Pistol?

Cu toții știm cât de greu este să te împarți între carieră și viața de familie. Dar, de această dată, Gina Pistol s-a accidentat la mână în cadrul filmărilor pentru o nouă ediție a emisiunii  Chefi la Cuțite.

După intervenția cadrelor medicale, aceasta și-a surprins fanii cu o fotografie, conducându-și mașina chiar după nefericitul accident. Prezentatoarea a afirmat: ,,Am căzut alergând după iluzii”.

Cu toate că aceasta nu s-a accidentat grav, vedeta nu a ezitat să atragă atenția urmăritorilor săi, spunându-le acestora despre starea ei de sănătate: ,,Nu este decât luxat”.

Fanii emisiunii Chefi la Cuțite așteaptă începutul unui nou sezon pe Antena 1. Între timp, Gina Pistol le arată fanilor săi câteva momente de pe platourile de filmare.

Citește și: Cine va prezenta noul sezon Asia Express: Gina Pistol, Irina Fodor sau Elwira Petre? Surpriză de proporţii!