Momente grele pentru Liliana Mocanu, „soția” lui Firicel din Las Fierbinți. „Mă dor toate! De ieri așteptăm Salvarea!”

Liliana Mocanu, actrița ce o interpretează pe soția lui Firicel în serialul "Las Fierbinți", trece prin momente grele din cauza noului coronavirus.

27 sept. 2021, 21:00
Momente grele pentru Liliana Mocanu, „soția” lui Firicel din Las Fierbinți. „Mă dor toate! De ieri așteptăm Salvarea!”

Momente grele pentru Liliana Mocanu, „soția” lui Firicel din Las Fierbinți. Actriţa este infectată cu Covid-19 și este posibil să nu fie sigura din familie. Problemele au început sâmbăta trecută, atunci când, pentru că se simțea foarte rău, a chemat Salvarea. După patru ore de așteptare, un echipaj medical a ajuns și a transportat-o la „Matei Balș”, unde a fost testată pozitiv.

Momente grele pentru Liliana Mocanu, „soția” lui Firicel din Las Fierbinți

Actriţa așteaptă de foarte mult timp o salvare și a povestit în emisiunea „La Măruță” prin ce trece. „Fiica mea s-a pozitivat. Aşteptăm de ieri salvarea. Nu a venit nimeni să îi facem un PCR. Sâmbătă m-am simţit eu foarte rău, a venit salvarea după 4 ore şi jumătate. Am făcut un CT la Balş şi se pare că sunt bine pulmonar. Nu sunt vaccinată, dar am stat numai acasă şi am făcut teste de 3 ori pe săptămână. Am o durere musculară infernală, nu pot dormi. Mă dor toate. Sunt spitalele pline și nu e glumă. E plin și e grav. Am frisoane foarte mari, am o stare de frig continuă. Dar o sa fie bine” a declarat Liliana Mocanu.

Alina Pușcău, momente teribile după ce a fost infectată cu COVID- 19. „Virusul îmi atacă toate organele. Am contactat varianta Delta”

Actriţa se află într-o situație la limită. Pare că i-a transmis virusul și fetei sale, care a început și ea să se simtă rău. A chemat imediat salvarea, însă de o zi încă nu a mai ajuns. Se pare că numărul de cazuri este mare, iar uneori durează chiar 72 de ore ca o salvare să ajungă la un pacient!