Momente inedite la Revelioanele din stradă. Gabriel Cotabiţă, pe scenă la Sibiu VIDEO

Momente unice de Revelion în acest an, în toată ţara. Românii au petrecut în stradă, în localuri sau acasă, în sufragerii. La Sibiu, Gabriel Cotabiţă a susţinut primul său concert mare şi tot în noaptea de Anul Nou, o tânără a fost cerută în căsătorie pe scenă, chiar la miezul nopţii. Deşi în multe locuri nu au fost artificii, românii s-au distrat pe cinste.

01 ian. 2016, 11:17
Momente inedite la Revelioanele din stradă. Gabriel Cotabiţă, pe scenă la Sibiu VIDEO

Sibiul a intrat în noul an cu o petrecere în stradă pe ritmuri retro, un spectacol de lasere şi confeti. Sibiul nu a avut artificii spectaculoase de revelion, în schimb, la petrecerea din Piaţa Mare a cântat Gabriel Cotabiţă. Artistul a fost într-o formă de zile mari. „La mine, anul a fost scurt. Un an foarte scurt a fost. În 2016 îmi doresc să îndeplinesc ceea ce hotărăşte Dumnezeu să mă pună să fac”, a spus Cotabiţă.

Citeşte şi Mii de clujeni au sărbătorit Revelionul în Piaţa Unirii. Emil Boc a deschis o sticlă de şampanie pe scenă

La Suceava, o tânără a avut parte de surpriza vieţii ei în noaptea dintre ani. Suceava a organizat  petrecere cu artificii de Revelion şi 10.000 de oameni au fost la petrecerea întreţinută de Sofia Vicoveanca.

La Focşani a fost cea mai scumpă petrecere de revelion din ţară. Autorităţile locale au plătit 270.000 de euro ca să îi distreze pe oameni. La Focşani, au cântat Viorica şi Ioniţă de la Clejani, Voltaj, dar şi veteranii de la Ricchi e Poveri.

Şi la Piteşti, frigul i-a pus la încercare pe petrecăreţi. Nimeni, însă, nu s-a lăsat învins de temperaturile care au coborât mult sub zero grade.

În multe oraşe din ţară, însă, petrecerile au fost discrete şi fără artificii spectaculoase.