Momente îngrozitoare în Kiev! Un tată, împușcat de ruși în fața copilului său. „Au început să tragă în tatăl meu, pe mine m-au lovit două gloanțe în mână”

Momente de coșmar pentru un copil de doar 14 ani din Ucraina! Băiatul și-a văzut tatăl cum e ucis de soldații ruși, fără să poată face nimic pentru a se apăra.

23 mart. 2022, 10:50
Momente îngrozitoare în Kiev! Un tată, împușcat de ruși în fața copilului său. „Au început să tragă în tatăl meu, pe mine m-au lovit două gloanțe în mână”

Adolescentul de 14 ani, din orașul Bucha, regiunea Kiev, a trăit cele mai îngrozitoare momente din viața lui. Tânărul a ieșit alături de tatăl lui în afara locuinței pentru a cumpăra produse pentru casă.

Pe drum, au fost opriți de soldații ruși și atacați. Adolescentul a fost lăsat să plece rănit, însă tatăl lui a fost ucis chiar sub privirile sale înspăimântate.

Minorul a mărturisit că familia sa trăia în beznă, fără apă și gaze, după ce toate au fost defectate în urma bombardamentelor. Atunci când au fost opriți de soldați, aceștia i-au pus să ridice mâinile, după care au tras în barbat.

Minorul mărturisește că și-a văzut tatăl cum cade la pământ, după care militarii au început să tragă și în el lovindu-l în mână.

„Ne-am oprit, am ridicat mâinile, am spus că nu avem arme, dar militarii ruși au început să tragă în tatăl meu. El a căzut. Apoi, au început să tragă în mine, două gloanțe m-au lovit în mână. Am căzut la pământ”, a declarat adolescentul pentru hromadske.ua.

Băiatul a spus că nu poate uita vreodată momentul cumplit în care și-a pierdut tatăl pentru totdeauna. El spune că a stat culcat la pământ până atunci când rușii au plecat. În cele din urmă, a putut să apeleze la ajutorul medicilor. Nu s-a mai putut face nimic, însă, era prea târziu. Ajuns acasă, adolescentul i-a povestit mamei sale tot ce s-a întâmplat. Glonțul l-a străpuns pe tatăl său în inimă, iar bărbatul a fost îngropat mai apoi în spatele casei.

Acum băiatul și mama lui au plecat din oraș și speră să supraviețuiască în urma bombardamentelor, căci deja se face aproape o lună de când Rusia a intrat în Ucraina și a atacat tot ce i-a stat în cale.

Citești și Război în Ucraina, ziua 28. Ruşii se „joacă” cu radiaţiile la Cernobîl, au distrus un laborator care procesa deşeuri radioactive

Citești și Mesaj emoţionant al unui soldat ucrainean pentru români: „Vom lupta cu Putin până oprim războiul. Îi vom trata pe români drept cei mai buni prieteni pentru totdeauna”