Momente sfâşietoare la Brăila. Imagini şi mărturii cutremurătoare la aducerea trupurilor neînsufleţite acasă

Rudele au ridicat trupurile celor cinci victime ale accidentului din staţia de autobuz. Iar la locul tragediei are loc un adevărat pelerinaj, oamenii vin şi aprind lumânări pentru victime. Între timp, şoferul care a provocat accidentul cere iertare, de pe patul de spital. El spune că in momentul impactului a avut o criză de epilepsie.

05 apr. 2016, 14:37

O tragedie a avut loc, luni dimineaţă, în Brăila. Cinci persoane au murit după ce au fost lovite în plin de o maşină. Oamenii aşteptau autobuzul în staţie pentru a merge la serviciu.

Vezi: Poveştile cutremurătoare ale celor cinci oameni ucişi în Brăila de un şofer drogat

Printre victimele tragediei este şi Mirela. Avea 41 de ani şi lucra la un magazin alimentar. De obicei mergea pe jos la muncă, însă în ziua fatidică a vrut să ia autobuzul. Pentru că întârzia la serviciu, patroana i-a sunat familia. Fiica Mirelei este sfâşiată de durere. Ultima oară a vorbit cu mama ei în urmă cu două zile.
 

Şi rudele Nicoletei Oprea au mers la morgă pentru a-i ridica trupul. Femeia avea 37 de ani şi era în staţie împreună cu soţul ei. Au lăsat în urmă un băieţel de 10 ani. Sicriile au fost coborate pe brate de rudele indoliate. La vederea sicrielor, femeile nu si-au mai putut stapani durerea aruncandu-se peste sicrie intr-o incercare disperata de a-i imbratisa pentru ultima oara pe Nicoleta si Florian.

Citeste si: Femeia care a murit alături de soţul său în accidentul din Brăila era însărcinată şi luni ar fi mers la un control

„Nenorocire, a ramas un copilas pe drumuri. Abia s-a chinuit de a facut un copil dupa ani de zile cu tratament. De ce amandoi? Macar unu sa fi ramas! A ramas copilul ala pe drumuri! Nici macar nu e acasa, am inteles ca l-a dus la tara, 11 ani are baiatul. De ce a trebuit amandoi sa moara?

A omorat 5 oameni, au ramas copii. Ce pedeapsa sa mai meriti? Daca era bolnav, de ce i-a mai dat dom’le permis sa conduca? Pentru ce sa mai conduca? Sa omoara oamenii astia. A omorat oameni nevinovati, oameni tineri care trebuiau sa traiasca sa isi creasca copii.

Un drogat, un nebun! De ce a trebuit sa ii dea carnet sa conduca? De ce? Putea sa stea si fara carnet! Sa se drogheze pana l-o lua dracu! Daca vroia sa moara, sa moara el, nu sa omoare lumea nevinovata!”, a declarat una dintre vecinele si prietenele Nicoletei, potrivit infobraila.ro.

Nicoleta Pîrlog a lăsat în urmă un copil de 10 ani şi o fată de 18.

Printre victime se află şi o femeie de 52 de ani, şi ea mamă a două fete mari.

Staţia de autobuz unde a avut loc tragedia a devenit loc de pelerinaj. Sute de oameni au mers să aprindă lumânări în memoria victimelor. Un carnagiu. Practic, cei 5 oameni au fost pur şi simplu seceraţi.

Şoferul care a omorât 5 oameni într-o staţie de autobuz din Brăila era drogat. Tânărul de 27 de ani, cunoscut ca epileptic, a fost depistat pozitiv cu 3 substanţe interzise. De altfel, in scenele filmate de camerele de supraveghere se vede cum el gonea nebuneşte pe contrasens şi a intrat în oameni fără nicio urmă de frânare. Accidentul a avut loc pe o şosea aglomerată, într-un cartier mărginaş al Brăilei.

Șoferul este cercetat pentru de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. De pe patul de spital, şoferul vinovat susţine că a avut o criză în momentul tragediei.

„Nu e adevărat că am consumat droguri. Convulsii am avut mai demult dar atât. Condoleanţe, îmi pare rău sincer de ce s-a întâmplat. Chiar nu am vrut să moară nimeni”, a spus şoferul vinovat de tragedie.

Medicul de familie al tânărului ar fi trebuit să anunţe imediat serviciul de Politie Rutiera pentru ca şoferului să-i fie luat permisul de conducere. Doctoriţa a intrat, brusc, în concediu.